2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
میدونم ناراحتی دلت شکسته و حتی فکر کردن به محمدت خواب رو از چشات دز دیده .اطرافیان این آقا هم شما رو ...

عزیزم وقت نماز ما رو هم دعا کن توی این شب های عزیز مخصوصا برای منی ک دیگ هیچی ازم باقی نمونده لدفا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من کی ازدواج میکنم ؟

شما نیمه دوم سال‌ دیگه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
میدونم ناراحتی دلت شکسته و حتی فکر کردن به محمدت خواب رو از چشات دز دیده .اطرافیان این آقا هم شما رو ...

سلام میشه منم بگید امسال دولتی قبول میشم چه رشته ایی ؟ 

و بچم چیه و سالم به دنیا میاد فندوقم😍

میشه بگی وامم کی درمیاد؟

نزدیکه خیلی

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
عزیزم هر وقت اومدی بهم بگو من باید لج کنم با خانوادم چکار کنم من دوسش ندارممم و میدونم نخواهم داشت ا ...

سلام دوست عزیز و صبح به خیر .من قبلا هم بهت گفتم برا جدایی نیاز به کفش آهنی داری و سختیهای زیادی پیش روته عزیزم خانواده نسبت به طلاقت بیتفاوت نبود وپدرت دو دل بود که وقتی شرایط رو کنار هم قرارداد و اینکه دید نامزدت مشکلی نداره و دیده همسرتم تا حدودی راضی به جدایی نیست تصمیم گرفته فعلا عقب نشینی کنه حکایت شما و نامزدت مثل خربزه و عسل میمونه هردو شیرین و هردو مفید ولی خوردنش با هم کشنده هستن این مسأله دوست نداشتن شما دقیقا باعث میشه تو آینده به مشکل بخوری .خدا بزرگه انشاله خودش مشکلت رو حل کنه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
خواهش میکنم به منم جواب بدین  کی ازدواج میکنم؟ خصوصیاتش چیه؟ کنکور تجربی ۴۰۳ چه رشته ای قب ...

شما بعد از قبولی تو دانشگاه ازدواج میکنی .ازدواجت هم کاملا سنتیه .و مردی که انتخاب میکنی تحصیلکرده و موجهه .کنکور ت هم بستگی به تلاش خودت داره اگه خیلی خوب تلاش کنی مسلما نتیجه خوبی میگیری

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
شما بعد از قبولی تو دانشگاه ازدواج میکنی .ازدواجت هم کاملا سنتیه .و مردی که انتخاب میکنی تحصیلکرده و ...

خانم یبار دیگه بگو چرا گفتی مردده میخواد فاصله بگیره ولی بقیش نگفتی حسش چیه؟بهم فکر میکنه؟پیام میده؟بهم میرسیم؟

سلام دوست عزیز و صبح به خیر .من قبلا هم بهت گفتم برا جدایی نیاز به کفش آهنی داری و سختیهای زیادی پیش ...

من به همسرم چیزی نگفتم 

نمیدونه چیزی هنوز 

قربونت برم میشه بگی کی حالم خوب میشه 

برای مشکلم چکار کنم صبرم زیاد بشه