2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
دیگه جواب نمیدم عزیزم بخدا خسته شدم چند روزه کلافه شدم حس ششمی توی سایت زیاده از اونا بپرسید

عزیزممم یعنی ی سوال ساده منو نمیشه جواب بدید 

محمد کی ازدواج میکنه و خب آینده من چی میشههه..فاطمه هستم 

خب حالا مگ چی میشه:/؟!

چرا اینجوری می‌کنید اخههه 

بنظرم سنگین تره ک به حرف مردمم اهمیت ندید همونطور ک خیلی از حس ششما اهمیت نمیدن ...

ب تخم دان چپتان هم نگیرید حرف مفت خورارا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزممم یعنی ی سوال ساده منو نمیشه جواب بدید  محمد کی ازدواج میکنه و خب آینده من چی میشههه..فا ...

میدونم ناراحتی دلت شکسته و حتی فکر کردن به محمدت خواب رو از چشات دز دیده .اطرافیان این آقا هم شما رو قبول نکردن .شما مدتی طول میکشه که محمد رو فراموش کنی چون خودت به خودت کمک نمیکنی و دایما با فکر کردن خودت رو آزار میدی ولی یه روزی تصمیم میگیری از نو شروع کنی .عاقبت با کس دیگه ازدواج میکنی و خوشبخت میشی .البته سعی کن نوع حرف زدنت رو اصلاح کنی چون خیلیا رو از نوع حرف زدنت ناراحت میکنی و ازت فاصله میگیرن اگه جواب ندادم چون وقت نمازه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
میدونم ناراحتی دلت شکسته و حتی فکر کردن به محمدت خواب رو از چشات دز دیده .اطرافیان این آقا هم شما رو ...

چقدر درست و قشنگ:)))مرسی ازتتت قلب من 

من باید چجوری حرف بزنم درسته نوع حرف زدن من مشکل داره فقط نمیدنم مشکل دیقا کجاست متوجه نمیشم

و اینکه من با اون شخصی ک ازدواج میکنم اولش بیشتر از محمد اونو دوس دارم یا ن مثلا سنتیه؟!

میدونم ناراحتی دلت شکسته و حتی فکر کردن به محمدت خواب رو از چشات دز دیده .اطرافیان این آقا هم شما رو ...

خواهش میکنم به منم جواب بدین 

کی ازدواج میکنم؟ خصوصیاتش چیه؟

کنکور تجربی ۴۰۳ چه رشته ای قبول میشم؟

عزیزم هر وقت اومدی بهم بگو من باید لج کنم با خانوادم چکار کنم من دوسش ندارممم و میدونم نخواهم داشت اون اصلا دنیاش با من فرق داره نمیگم ادم بدیه ولی ما بدرد هم نمیخوریم مشاور هم حرف زد فایده نداشت 

عمرم داره هدر میره من نمیخوام زندگیم تباه بشه چکار کنم 

@جنةالماوی