2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
سال بعد کنکور تجربی دارم حس میکنید چی قبول میشم؟  با کسی کات کردم پیام کنایه دار فرستاد. منم ب ...

احساس ميكنم پيرا يا پزشكي اينا ميشي  برنميگرده ٥-٦ روز ديگه به احتمال كم پيام ميده

هرچه پیش آید،خوش آید

احساس ميكنم پيرا يا پزشكي اينا ميشي  برنميگرده ٥-٦ روز ديگه به احتمال كم پيام ميده

به نظرتون برمیگرده یا نه؟ چند ساله باهمیم مقصر بود. هر دفعه عصبانی میشه خودش برمیگرده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون برمیگرده یا نه؟ چند ساله باهمیم مقصر بود. هر دفعه عصبانی میشه خودش برمیگرده.

برميگرده اما دوباره تهش كاته ببين ابنو به عنوان نظر ميگم كه برنگرد بهش اشتباهه تهش

هرچه پیش آید،خوش آید

دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شم ...

سلام عزیزم ،من کی ازدواج میکنم ،مشخصاتش چیه 

سوال منو ندیدی جواب ندادی الان جوابمو بدی ممنون میشم

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
ندیدم سوالت رو 

فندق جان 

عزیزم جواب منو بده خیلییییییی می پرسم سوالمو 

کی برام ازدواج میبینی 

مشخصاتش چطوره خودش و خانوادش 

برام ازدواج با امیررضا میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
تاپیک نمیزنم همینجوری هم بدون زدن تاپیک هزار تا تهمت بهم میزنن که میخوای معروف شی وای بحال روزی که ت ...

عزیزم من چندین بار التماس کردم و پیام دادم چرا جوابم رو نمیدی خواهشا بگو براددم به راه درست میره ترک میکنه اسلا نقطه روشن تو زندگیش میبینی و اینکه خووم استخدامی دبیری قبول میشم یانه عزیزم خواهشا خوندی جوابم رو بده

سلام عزیزم 

لطفااا🙏 جواب سوالامنم بده.سه روز میخوام بپرسم هی نشد

صبح گفتی عصری شاید بتونی جواب بدی

من کی ازدواج میکنم ؟ایا با این موردی ک الان تقریبا در شرفش هستم ازدواج میکنم ؟ خوشبخت میشم 

لطفا جواب همه رو بده💚

@فندق_جانم  

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️
اوقات بد از جاده کنار قبرستان قدیمی یا کنار جوی آب رد شدی و باد مریضی وارد بدنت شده همونطور که میدون ...

فندق جان حس حسن بهم چیه؟

تو چه سنی ازدواج دارم مشخصات

همسر چیه 

چندتا بچه خواهم داشت؟

سال بعد کنکور دارم

چی قبول میشم توروخدا اسم رشته رو بگو

دندون قبول میشم؟

@فندق_جانم    

@فندق_جانم      

...ط بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن ، که دوست خود روش بنده پروری داند🌱