2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
جالبه خصوصیات اخلاقیم درست گفتی مرسی 🌺

خخصوصیات اخلاقی درست میگن.

بقیه فکر نکنم.

چون چند جواب بهم دادن، هرچند منتظرم که جواب آخر دریافت کنم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ولی میدونی من از‌همه چشم بستم بخاطر اون شخص ولی فندق گفت راهت سخته😔

مال من جواب نمیده.

ما یکسال حتی همو ندیدیم، ار خانواده اش بخاطر من جدا شده و جدا زندگی میکنه.

گفته تا راضی نشن، نه به خونه برمیگردهه نه دیدن من

کاش مال من ی جوابی بدن

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
مال من جواب نمیده. ما یکسال حتی همو ندیدیم، ار خانواده اش بخاطر من جدا شده و جدا زندگی میکنه. گفته ...

من فامیل نزدیکمه بهمه خبردار شدن تو فامیل که ما برای هم نشونه شدیم چون به قول بقیه میگن خوشگل فامیلم واسه همین منو میشناسن همه یعنی اگه وصلت نگیره ابروم میره هزارتا حرف بهم میچسبونن میگن عیب از دخترس...

انسانم آرزوست!
من فامیل نزدیکمه بهمه خبردار شدن تو فامیل که ما برای هم نشونه شدیم چون به قول بقیه میگن خوشگل فامیلم ...

اانشالله به حق آبروی حضرت زهرا که خدا نظری کنه و به سهل و آسانی و باا آرامش درست میشه. الهی آمین یا رب العالمین

اانشالله به حق آبروی حضرت زهرا که خدا نظری کنه و به سهل و آسانی و باا آرامش درست میشه. الهی آمین یا ...

دورت بگردم عزیزم

به حق این ماه محرم به هرچی بخوای برسی عزیزدلم♥️

انسانم آرزوست!
٢تا اوليش پسر ٧-٩ماه ديگه باردازب

کی باردار میشم بچم پسر میشه یا دختر تک یا چن قلو در کل صاحب چن فرزند میشم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

از همشون بهتر و درست تر جواب بده: خانوم جنه الماوی ، مابقی کم و زیاد، زیاد دارن!

نفیسه هم نصف نصف خوب میگن

دورت بگردم عزیزم به حق این ماه محرم به هرچی بخوای برسی عزیزدلم♥️

زنده باشید گلی جان.

الهی آمین یا رب العالمین

من سوالم به طریق مختلف حتی پرسیدم. گفتم بهش میرسم یا نه. هیچی نگفتن گفتم دست بکشم هیچی نگفتن گفت ...

فندق که فک میکنه خداست. من بیست بار ازش پرسیدم قبل وبعد منو میگفت منو نمیگفت..فک کنم هرکی وبلد باشه میگه بلدنباشه میگزره ازش..خودتو درگیر این چیزا نکن .اینا مگه خدان.درحد کنجکاوی وسرگرمی باشه خوبه.نه اینکه التماس کنی و بخوای طرف جوابتو بده ..اونم حس خدایی بگیره

➖⃟●━━━━ ᵍᵒᵈ ᶤᶳ ᵉᶰᵒᵘᵍʰ ─ تنها خدا کافیست🦋
فندق که فک میکنه خداست. من بیست بار ازش پرسیدم قبل وبعد منو میگفت منو نمیگفت..فک کنم هرکی وبلد باشه ...

پناه بر خدا.

نمیتونم قضاوتشون کنیم گلی.

ولی کارشون بی نهایت زشته که 20تا جواب، دوتا بی جواب.

عجیب آدمی زاد، این موجود دوپا..... اول از همه خودم

فندق که فک میکنه خداست. من بیست بار ازش پرسیدم قبل وبعد منو میگفت منو نمیگفت..فک کنم هرکی وبلد باشه ...

ممن از دیروز ساعت 15 تا الان ی نفس پیام میدم، انگار نه انگار.

خدا بهمون والله خوب رحم میکنه، با این همه رفتارها