2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
انشاالله راه میره گلم نگران نباش عزیزم نذر نمک کن بگو یا امام حسین بحق علی اصغرت دختر منم تا اربعین ...

بخدا نمک از اول حاجتم دادم گفتم راه بره باز هفت بسته میگیرم پخش میکنم نذر شیرینی کردم هر سال محرم پخش کنم پول ب علم امام حسین نذر کردم نذر امام رضا کردم شکلات تو ماه رمضون تا دلت بخواد نذر کردم ولی حاجت نگرفتم و خیلی چیزای دیگه نذر کردم😔😔😔💔💔💔💔

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

٨-١٨مات ديگه در اون حد غريبه نيست به رشته مهندسي و برق ربط داره ٣تا بچه داري نغروره مهربون جدي دل ...

گلم بنظرت من وضع مالیم خوب میشه خونه میخرم؟

یکی از خصوصیات اخلاقی یا ظاهرم را میتونی بگی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا نمک از اول حاجتم دادم گفتم راه بره باز هفت بسته میگیرم پخش میکنم نذر شیرینی کردم هر سال محرم پخ ...

من از طرفت نذر میکنم حاجت گرفتی حتما پخش کن اربعین به منم حتما خبر بده ،هر وقت هم باهاش تمرین کن راه رفتن رو دستش رو بگیر باهات راه بره ،رو پاهاش وامیسته؟

ميشي  شغلت به رشتت ربط داره اون شهص نيست با ي شخص غريبست

با رضا یا آرش؟؟

رضا بیشتر دوستم داره یا  آرش؟؟

لطفا شغل هر دو رو بگید لطفا

لطفا خصوصیات اخلاقی منو هم بگید و

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ميشي  شغلت به رشتت ربط داره اون شهص نيست با ي شخص غريبست

رفتید که  

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
با رضا یا آرش؟؟ رضا بیشتر دوستم داره یا  آرش؟؟ لطفا شغل هر دو رو بگید لطفا لطفا خصوصیات ا ...

ارش 

ارش بيشتر دوستت داره اما فك كنن به چشما ننياد

رضا به خريد و فروش مربوطه ارش به ماشين و اينا؟

تو جدي اي ميانگرا مهربون

هرچه پیش آید،خوش آید

ارش  ارش بيشتر دوستت داره اما فك كنن به چشما ننياد   رضا به خريد و فروش مربوطه ارش به ما ...

خصوصیات اخلاقی درست گفتید

بالا گفتید از رضا دست نکشم/: چیکار کنم...

و اینکه گفتید غریبه ازدواج میکنم که

یکی مهندس

یکی وکیل

با مهندس یا وکیل...

رشته خودم به کدوم مربوط میشه

لطفا بگید

خدا خیرتون بده ممنونم و

من از طرفت نذر میکنم حاجت گرفتی حتما پخش کن اربعین به منم حتما خبر بده ،هر وقت هم باهاش تمرین کن راه ...

قربونت ممنونم عزیزم دلم بهت درخواست دوستی میدم گمت نکنم اره میتونه راهش ک میبرم با پنجه راه میره نمیدونم چرا

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

من از طرفت نذر میکنم حاجت گرفتی حتما پخش کن اربعین به منم حتما خبر بده ،هر وقت هم باهاش تمرین کن راه ...

شما بچه دارین خودتون

بیخیال عزیزم بگذر...

کاملا درست میگید مهربون.

ولی نشد. انشالله میشه خدای من قوی تر از همه هست. ید خدا بالا تر...