2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
بخدا اگه جوابت اونی که میخوامم نباشه ناراحت نمیشم فقط بهم بگو چرا گفتی راهم سخته روشنم‌کن که بدونم ت ...

بعضی از ماها فقط بعضی دیگرو، با ناقص جواب دادن و جواب ندادن توی عذاب و قعر چاه میبرن و ابدا براشون مهم نیستیم.

انشالله جواب شما رو مثل همه درست بدن..

به من که جواب ندادن

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
بعضی از ماها فقط بعضی دیگرو، با ناقص جواب دادن و جواب ندادن توی عذاب و قعر چاه میبرن و ابدا براشون م ...

دقیقا من الان نه رو زمین نه رو آسمون معلقم تو هوا

منو سردرگم گذاشت گفت راهت سخته و رفت هزارویکی فکر هی میان تو سرم و میرن بخدا اگه جوابش بهش نمیرسی بود اینقدر عذاب نمیکشیدم،هرچند آخر و عاقبتش با خداست و خدا راهمونو نشونمون میده...

امیدوارم شماهم به جوابتون برسید عزیزم

انسانم آرزوست!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شم ...

سلام عزیزم کامنتاتو خوندم خیلی حس آرامش به آدم میدی .من خیلی منتظر بودم جوابمو بدی اما ندادی . حالا میشه بگی من کی ازدواج میکنم با فامیل هس یا غریبه . چند تا فرزند به دنیا میارم؟؟ درکل میشه هر چیز خوبی که تو سرنوشتم هس بهم بگی . مرسی @فندق_جانم  

@فندق_جانم        عزیزم ازتون خیلی پرسیدم لطفا جواب بدین  ازدواج ...

٨-١٨مات ديگه در اون حد غريبه نيست

به رشته مهندسي و برق ربط داره

٣تا بچه داري

نغروره مهربون جدي دلرحم

هرچه پیش آید،خوش آید

قربونت بشم ممنونم ازت ولی تو دلم آتیشه 😔😔😔هی پشت سر هم گریم میگیره یا امان حسین ب حق علی اصغر دخت ...

انشاالله راه میره گلم نگران نباش عزیزم نذر نمک کن بگو یا امام حسین بحق علی اصغرت دختر منم تا اربعین راه رفتن یاد بگیره بتونه راه بره ۷بسته نمک میگیرم پخش میکنم 

دقیقا من الان نه رو زمین نه رو آسمون معلقم تو هوا منو سردرگم گذاشت گفت راهت سخته و رفت هزارویکی فکر ...

من سوالم به طریق مختلف حتی پرسیدم.

گفتم بهش میرسم یا نه.

هیچی نگفتن

گفتم دست بکشم هیچی نگفتن

گفتم آزمون چی میشه هیچی نگفتن.

گفتم اگه این نیست، کی ازدواج میکنم.

هیچی نگفتن.

گفتم غریبه یا آشنا.

هیچی نگفتن.

گفتم چیکار میشم هیچی نگفتن.

گفتم کارم و آزمون عوض کنم هیچی نگفتن.

حق ناس چیه، همینه دیگه.

هزار نفر جواب بدی ، یکی جواب ندی...

منم خدا مهربون خودم دارم.

سرنوشتی ک از قبل نوشته شده، قابل تغییر، اینا که فقط حرف....

اما وقتی جواب ندن آزار دهنده هست.

متاسفانه ما آدم ها، جاهل و نادان هستیم و نمیدونیم همه چی دست خدا هست.. از همه جاهل و نادان تر من هستم...

هیچ وقت برای اینکه خودم درگیر این حس کردم و دو روز دو عذاب جواب ندادن @فندق_جانم  ایشون بودم نمیبخشم...

انشالله خدا نظر کنه و آروم و قرار دل بی قرار منی که خودم مسببش هستم آروم کنه.

چون جایگاه خدا تو قلب انسان هست.

ولی خانوم فندق روا نبود کار شما هم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
از من بپرس♥️

مممنونم مهربون.

من سوالم این بود، آزمون قبول میشم یا نه؟

در آینده به چه شغلی مشغول میشم.

ازدواج با شخص مورد نظرم هست یا نه ؟؟ و اینکه غریبه است یا آشنا.

خدا خیرتان بده