2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
جواب من ندادی    

کسی دوست نداشته باشن جواب نمیدن.

من از ساعت سه دیروز هلاک شدم قشنگ.

اگه ایشون جواب بقیه نمیدادن، اینقدر حالم بد نمیشد....

ایشون گفتن جواب نمیدم اما جواب خیلی ها حتی بد هم بود، دادن

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شم ...

@فندق_جانم      

عزیزم ازتون خیلی پرسیدم لطفا جواب بدین 

ازدواجم زمانش کی هست؟غریبه یا فامیل؟

شغلش چیه؟

خصوصیات اخلاقیش چیه؟

در آینده چند تا بچه دارم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسی دوست نداشته باشن جواب نمیدن. من از ساعت سه دیروز هلاک شدم قشنگ. اگه ایشون جواب بقیه نمیدادن، ا ...

ان شالله جواب منو شما هم بده 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
ان شالله جواب منو شما هم بده 

انشالله

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
دوستان عزیز خواهش میکنم برای گفتن بعضی مسائل اصرار نکنید و قسم ندید اگه جواب سوالی باعث مایوس شدن شم ...

عزیزم اگه چیز مثبتی از من حس کردید به من هم بگید 

هر چی که باشه

مثلا

درس

کار

ازدواج 

مهاجرت 

و...

هر چیزی، لطفا بی جواب نذارید اگر همه بنویسید چیزی حس نمیکنید از من تا منتظر و پیگیرتون نباشم.

ممنون.

اوقات بد از جاده کنار قبرستان قدیمی یا کنار جوی آب رد شدی و باد مریضی وارد بدنت شده همونطور که میدون ...

سلام عزیزم ان شالله که سلامت باشی ممنونم که جوابمو دادی امروز حتما دعات میکنم که شما هم سلامت  باشی گلم همیشه شکرخدا به جا میارم که از این بدتر نیستم گاهی خیلی اذیتم باید چندتا ازمایشه بدم ببینم بهتر شدم یا همونجورم  از خداوند براتون طلب سلامتی دارم و عاقبت بخیری

بپرس سوالت رو دختر خوش قلب و زود رنج .حتی تو ناراحتی هم مراقبی کسی رو ناراحت نکنی .عزیزم  با ای ...

کاش به این سوالم جواب بدید.

از رضا دست بکشم؟؟

آزمون رها کنم و دنبال شغل دیگه ای باشم؟

کی ازدواج میکنم. و چه کاره میشم؟؟!

اوقات بد از جاده کنار قبرستان قدیمی یا کنار جوی آب رد شدی و باد مریضی وارد بدنت شده همونطور که میدون ...

فندق جان جوابمو بدی تا یک هفته موقع زیارت عاشورا دعات میکنم حتی اگه ندی هم با بچه های دیگه بازم دعات میکنم عزیزم

یه ارزویی دارم امسال بهش میرسم به امیدخدا؟

بپرس سوالت رو دختر خوش قلب و زود رنج .حتی تو ناراحتی هم مراقبی کسی رو ناراحت نکنی .عزیزم  با ای ...

از رضا دست بکشم؟؟

کی ازدواج میکنم. و چه کاره میشم؟؟

ممکنه اگه از ایشون جدا بشید بخت دیگری نباشه پس مادر شدن هم منوط و مشروط به بخته  جدا شدن دست خ ...

@فندق_جانم  

سلام فندق جان ممنون میشم جواب منم بدین

دعاتون میکنم عزیزم

کی ازدواج میکنم؟ شغلش چی هست؟

ازدواجم سنتیه؟

در آینده چند فرزند دارم؟

از رضا دست بکشم؟؟

از رضا دست بکشم؟؟