2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
کنکور ۴۰۳ پر از حوادث و عجایب خواهد بود برای بعضی ها  استرس مانع بارداری خواهرت هست و گرنه مان ...

@فندق_جانم  

بخدا از پریروز دارم هی به شما پیام میدم و تگتون میکنم دریغ از ی جواب 

بهم بگو 

دوسم داره؟؟ بهم میرسیم؟؟ 

امسال میرم دانشگاه دولتی؟؟ چه رشته ای؟، 

من رشتم تجربیه

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من طلسمی رو حس نکردم  کنکور شرکت کردی انتخاب رشته کن اتفاق خاص و ناگهانی برای شما توی درس و تح ...

وای فندق جانم😍😍😍

سوال جواب میدین🥳 انشالله خدا خیرت بده عزیزم🌺

گلم میشه لطفاً به منم بگین کی ازدواج میکنم و با کی ؟مشخصاتش منظورمه؟

ممنون عزیزم🌱❤️😘

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

بله صبر جایز نیست برای انتخاب رشته هرچه که قبول شدی برو سرنوشت شما با علم و دانش جهش نداره 

عزیزم خواهش میکنم میشه بکی احساس و نظر ا نسبت بهم چی هست؟ ایا قصد ازدواج داره؟ کی بهم پیشنهاد اشنایی بیشتر میده؟ هر چی میدونی و میتونی بگو ناراحت نمیشم خیلیییی ممنون

ممنون عزیزم چجور حوادثی؟  رشته ای که قبول میشم چیه؟ در مورد ازدواجم چی حس میکنین؟

یعنی جای بعضی دانش آموزان توی رشته های تاپ عوض میشه خیلی از دانش آموزان برتر میمانن و اعتراضاتی شکل میگیره و به کنکور سال های آینده سمت و سو میده

برای ازدواج باید صبر کنی فعلا امسال برای شما ازدواج نیست برای ازدواجت درست تصمیم بگیر احتمال فریب شما هست

@فندق_جانم     بخدا از پریروز دارم هی به شما پیام میدم و تگتون میکنم دریغ از ی جواب  ...

@فندق_جانم  

فقط اینارو بگو دیگه نمیپرسم

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
یعنی جای بعضی دانش آموزان توی رشته های تاپ عوض میشه خیلی از دانش آموزان برتر میمانن و اعتراضاتی شکل ...

@فندق_جانم  عزیزم برای بقیه را جواب دادی لطفا برای من را جواب بده،دو روز هست دارم سوال می پرسم،در شرایط خیلی بدی هستم،من به حستون اعتماد دارم،لطفا بگید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟کی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟کی مادر میشم؟مرسی عزیزم

کنکور ۴۰۳ پر از حوادث و عجایب خواهد بود برای بعضی ها  استرس مانع بارداری خواهرت هست و گرنه مان ...

میشه بگین زندگی آینده و ازدواج من چی میشه؟؟ هم مالی و هم کیفیت زندگی

با آقای حسین زاده ازدواج میکنم یا همتی؟