2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
@فندق_جانم        عزیزم لطفا به منم بگین خواهرم کی باردار میشه؟ دخ ...

کنکور ۴۰۳ پر از حوادث و عجایب خواهد بود برای بعضی ها 

استرس مانع بارداری خواهرت هست و گرنه مانع یا طلسمی نداره برای بارداری 

اولاد اول پسر هست انشالله

احتمال قبولی آزاد برای شما بیشتره 

روح و ذهن شما به طور کامل رو درس متمرکز نیست آشفته ای و به هرجهتی سرمیزنی این به صلاح شما نیست 

بله صبر جایز نیست برای انتخاب رشته هرچه که قبول شدی برو سرنوشت شما با علم و دانش جهش نداره 

عزیزم من چی 

امروز خیلی ازتون پرسیدم منتظرم جواب بدین 

من چه رشته ایقبول میشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله صبر جایز نیست برای انتخاب رشته هرچه که قبول شدی برو سرنوشت شما با علم و دانش جهش نداره  

ببخشید من متوجه نمیشم منظورتون چیه؟

من چندسال پشت کنکور بودم

امسال هم شرکت نکردم

۴۰۳ قصد کنکور جدی و مجدد دارم

این چندسال ی طلسم خیلی سنگین 

رو زندگیمون بود ب شکر خدا فروردین ماه

متوجه شدیم وباطل شد

اون مدت ولی دستم به کاری نمیرفت

در مورد خواهرم بیشتر لطف کردین

گفتین درمورد خودم ممکنه بگین

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱
کنکور ۴۰۳ پر از حوادث و عجایب خواهد بود برای بعضی ها  استرس مانع بارداری خواهرت هست و گرنه مان ...

عشقم تواین حرفه رفتم درامد زا هست برام؟

🌾 خدایا به من ببخش کمال انقطاع به درگاهت را 🕊️🌾
کنکور ۴۰۳ پر از حوادث و عجایب خواهد بود برای بعضی ها  استرس مانع بارداری خواهرت هست و گرنه مان ...

ممنون عزیزم

چجور حوادثی؟ 

رشته ای که قبول میشم چیه؟

در مورد ازدواجم چی حس میکنین؟

ببخشید من متوجه نمیشم منظورتون چیه من چندسال پشت کنکور بودم  امسال هم شرکت نکردم ۴۰۳ قصد کنک ...

من طلسمی رو حس نکردم 

کنکور شرکت کردی انتخاب رشته کن اتفاق خاص و ناگهانی برای شما توی درس و تحصیل نمیفته تلاشت رو بکن انشالله خدا کمک میکنه

بنظرتون من دانشگاه شیراز میرم ؟ لطفا بگید و دانشگاه دولتی میرم؟ امسال چه رشته ای بنظرتون. انسانی هستم  @فندق_جانم    

ممنونم:))

عریزم راجبه زمان ازدواج من و ویژگی های میگی مرسی

به امید روزی که تاپیک بزنم ،دیدید بالاخره شدددد😍
من طلسمی رو حس نکردم  کنکور شرکت کردی انتخاب رشته کن اتفاق خاص و ناگهانی برای شما توی درس و تح ...

ی طلسم کهنه و سنگین بود متاسفانه رو کل خانوادم

یکی ام روی خواهرم برای بسته شدن بخت

ک زندگیمونو متاسفانه داغون کرده بود

مرسی ازت فندق جان💕

...انچه قسمت توست،از کنارت نخواهد گذشت🤍🌱

ممنون عزیزم

چجور حوادثی؟ 

رشته ای که قبول میشم چیه؟

در مورد ازدواجم چی حس میکنین؟

من طلسمی رو حس نکردم  کنکور شرکت کردی انتخاب رشته کن اتفاق خاص و ناگهانی برای شما توی درس و تح ...

بنظرتون مشکل من حل می‌شه؟

اِی خالِقِ هَر قِصِهٔ مَنْ اينْ مَنو اينْ تـو🍁بَرْ سازِ دِلَم زَخمِه بِزَنْ اينْ مَنو اينْ تـو🎻هَرْ لَحْظِه جدا اَز تـو بَرامْ ماههِ و سالی🌕با هَر نَفَسَمْ داد می‌زَنَمْ جایِ تو خالی💕🗣مَنَمْ عاشِقِ نازِتو کِشیدَنْ بِه خاطِرِ تو اَز هَمِه بُریدَنْ تَنها تو رو دیدَنْ...👀