2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
ببین انشاله که هرچی زودتر حالش خوب میشه ولی به مادرت بگو حتما یه چیزی نذر علی اکبر امام حسین کنه .ای ...

به مامانم نشون دادم میگن نیت کردن برای حضرت رقیه که دیشب ادا کردن.

و نذر برای حضرت علی اکبر دارن.

انشاالله که خیره.

خدا خیرتان بده به حق آبروی حضرت زهرا سلام الله

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
برای منم دعا کن  خدا دعای غریبه در حق هم دیگه رو اجابت میکنه🙏❤

چشم حتما، آیه الکرسی الان میخونم.+ حمد+توحید. صلوات

قرآن بعدا.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  انشاءالله داداشتون هم سربه راه بشه

انشاالله اللهی آمین یا رب العالمین.

انشالله عاقبت بخیر و سفید بخت بشید گلی جان.

ممنونم از تاپیکت.

انشاالله مجدد بیان و بهمون لطف کنند و جواب بدن.

خدا هردوی شمارو خیر دنیا آخرت بده، الهی آمین یا رب العالمین

براتون ی جز قرآن، صد صلوات میفرستم یادداشت میکنم بعد از آزمون. خدا خیرتان بده که جواب بچه ها میدید. ...

چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم حتما امشب هم براشون دعا میکنم من خیلی خوب حال مادرتون رو درک میکنم و میدونم برا یه مادر بچه هاش همه زندگیشن الانم ۵ تا صلوات برا عاقبت به خیریشون فرستادم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم حتما امشب هم براشون دعا میکنم من خیلی خوب حال مادرتون رو درک میکنم و می ...

خدا خیرتان بده مهربون.

مادر من سختی زیاد کشید گفتیم راحت شدیم که اینجوری شد.

از 11سالگی ازدواج بچه داری، شوهر شکاک بددل بددهن و فقز.

الانم که اینجوری

انشاالله اللهی آمین یا رب العالمین. انشالله عاقبت بخیر و سفید بخت بشید گلی جان. ممنونم از تاپیکت. ...

مرسی از دعای قشنگت 

دعا کن برام که اگر جدا شدم بد نامم نکنن من خیلی حساسم 🙏

چشم عزیزم حتما اگه لایق باشم حتما امشب هم براشون دعا میکنم من خیلی خوب حال مادرتون رو درک میکنم و می ...

شما که محبتت بی دریغ کردید.

اینو هم اگر اذیت نمیشید بگید

تو رو خدا بگید موادی هم استفاده میکنه یا نه، خیلی میترسیم..

پیداش کنیم ببریم کمپ؟؟

راجع به رضا و ازدواج هم بگید، دو سال شد.

و آزمونم...

ولش نمیکنن ی دقیقه میاد خونه زنگ میزنن.

یک ماه دیگه نمیاد.

بهترین دانشگاه کشور بود کار در آمد.

اخه کل زندگی ما رو میداد.

الان فقط یارانه

خدا خیرتان بده مهربون. مادر من سختی زیاد کشید گفتیم راحت شدیم که اینجوری شد. از 11سالگی ازدواج بچه ...

انشاالله به حق آبروی حضرت زهرا و امام موسی کاظم که سختی کشیدن، آبروتون همیشه محفوظ و درامان باشه و هیچ گزندی نبینید.

حتما سوره نور هفت بار برای رفع تهمت بخونید. مادرم قبلا خوندن جواب داد

گلم اگه فاال نیست بگو من بهش میرسم

رک گویی و کم طاقت و دوست نداری باهات مخالفت بشه .حالا حالاها که شرایط ویا  اتفاقی برای رسیدن شماها وجود نداره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
حدس میزنم مواد نمیکشه 

خودمم میگم اما کسی که مدام بیرون، کسی که کار نمیکنه کسی که 380درجه تغییر کرده....

وحشتناک وحشتناک.

ب حق خون شهدا کربلا که هیچکس هیچ کس گرفتار هیچ نوع دودی حتی سیگار نشه، الهی آمین یا رب العالمین

ببین انشاله که هرچی زودتر حالش خوب میشه ولی به مادرت بگو حتما یه چیزی نذر علی اکبر امام حسین کنه .ای ...

عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنم مشخصاتش چیه 🥲

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»
انشاالله به حق آبروی حضرت زهرا و امام موسی کاظم که سختی کشیدن، آبروتون همیشه محفوظ و درامان باشه و ه ...

باشه مرسی عزیزم 

چقدر قشنگ دعا میکنید 

خدا دلتون رو شاد کنه 💓💓💓