2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 7939 بازدید | 1096 پست
باشه مرسی عزیزم  چقدر قشنگ دعا میکنید  خدا دلتون رو شاد کنه 💓💓💓

روح و جانت قشنگ مهربون که به دلت میشینه.

در پناه خدا باشید.

انشاالله دل همه شاد باشه، الهی آمین یا رب العالمین

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ببین انشاله که هرچی زودتر حالش خوب میشه ولی به مادرت بگو حتما یه چیزی نذر علی اکبر امام حسین کنه .ای ...

عزیزم میشه بهم بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟

یه دختر پشت کنکوری🖤مبتلا به سندرم:نیکئوفیلیا🖤🌚🕸️🌑و سلنوفیل🌜🥺🤠 ❤️😻خدا یه عشق خاصه❤️😻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رک گویی و کم طاقت و دوست نداری باهات مخالفت بشه .حالا حالاها که شرایط ویا  اتفاقی برای رسیدن شم ...

گلم میشه بهم بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟

و خصوصیاتم میشه بگی؟

یه دختر پشت کنکوری🖤مبتلا به سندرم:نیکئوفیلیا🖤🌚🕸️🌑و سلنوفیل🌜🥺🤠 ❤️😻خدا یه عشق خاصه❤️😻
روح و جانت قشنگ مهربون که به دلت میشینه. در پناه خدا باشید. انشاالله دل همه شاد باشه، الهی آمین یا ...

انشاءالله مشکلات همه حل بشه 

و ارامش داشته باشن 

عاقبت بخیری برای همه🌺

رک گویی و کم طاقت و دوست نداری باهات مخالفت بشه .حالا حالاها که شرایط ویا  اتفاقی برای رسیدن شم ...

گلم میشه بهم بگی چند سال دیگه ازدواج میکنم ؟

و خصوصیاتم میشه بگی؟

@جنةالماوی  

انشاءالله مشکلات همه حل بشه  و ارامش داشته باشن  عاقبت بخیری برای همه🌺

فقط ما آنلاین هستیم.

انشالله بیان و بهمون جواب بدن به امید خدا بخشنده و مهربانم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
@موگوموگو    بیا، بچه ها حس ششم آوردن/: بچه ها این دو مورد هم هست اما جواب نمیدن فکر ...

من جواب نمیدم شرمنده شما دوستان هستم انشالله خدا کمک کنه همه به حوائج قلبیتون برسید 

انسان وقتی از آینده بیخبره راحت‌تر زندگی میکنه

من جواب نمیدم شرمنده شما دوستان هستم انشالله خدا کمک کنه همه به حوائج قلبیتون برسید  انسان وقت ...

حتما حتما حق دارید.

دشمن نداشتتون شرمنده.

انشاالله هرجا هستید تنتون سلامت و دلتون شاد باشه...

خیلی خیلی محبت کردید که جواب دادید...

خدا خیر دنیا و آخرت به شما بده مهربون.

در پناه خدا

من جواب نمیدم شرمنده شما دوستان هستم انشالله خدا کمک کنه همه به حوائج قلبیتون برسید  انسان وقت ...

سلام عزیزم ولی بعضی وقتا با جواباتون ارامش میدین به ادم 

من تصمیم جداییم زیر نظر روانشناس گرفتم 

بگین چجور خانوادمو راضی کنم واقعا دارم خیلی اذیت میشم

بهم بگین جدا شدم چکار کنم که حرف و حدیث کمتر بشه 

و اینکه ازدواج مجدد دارم 

دیشب موگوموگو با من قهر کرد البته کار و رفتار من زشت بود، خدا کنم بیاد.

سلام عزیزم ولی بعضی وقتا با جواباتون ارامش میدین به ادم  من تصمیم جداییم زیر نظر روانشناس گرفت ...

حرف و حدیث هست چون شما تصمیم گیرنده به جدایی بودید و نمیشه از آدمها خواست که حرف نزنن و قضاوت نکنن ازدواج مجدد فعلا نداری