2789
عنوان

کات😓

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
ببین شاید این درد عشق بمونه اما بعدا کم رنگ یا حتی از بین میره اما رسیدن خیلی سخت تره چون خودت تنها ...

از خدا بهترینارو برات میخوام 

برای من شاید بهتر از اون نباشه 

ولی میسپارمش بخداااا مراقب دلیل آرامش من باشه 

چون شرایط خانوادمم اوکی نیست و نمیزارن ک بهم برسیم 

قربون حکمت خدا برم انشالله دووم بیارم 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا بهترینارو برات میخوام  برای من شاید بهتر از اون نباشه  ولی میسپارمش بخداااا مراقب ...

قلبتو با ایمان راسخ بده دست خدا و تو انتخابات دقت کن مطمعن باش چیزایی برات رقم میخوره که فکرشم تا به حال نکردی

قلبتو با ایمان راسخ بده دست خدا و تو انتخابات دقت کن مطمعن باش چیزایی برات رقم میخوره که فکرشم تا به ...

ممنونم ازتون 

من متوسل شدم به امام حسین 

ازش خواستم کمکم کنه 

ازش میخوام ب شماهم کمک کنه تو این راه و دلتون آروم شه🙂

از خدا بهترینارو برات میخوام  برای من شاید بهتر از اون نباشه  ولی میسپارمش بخداااا مراقب ...

دووم میاری فقط سعی کن احساسی رفتار نکنی

باز بهش زنگ نزنی یا پیام بدی 

..
 دووم میاری فقط سعی کن احساسی رفتار نکنی باز بهش زنگ نزنی یا پیام بدی 

اصلا خبری ازش نیست از دیروز آنلاین نشده از ناراحتی 

مطمعنم منتظره زنگش بزنم 😓 ولی نباید این کارو کنم

اصلا خبری ازش نیست از دیروز آنلاین نشده از ناراحتی  مطمعنم منتظره زنگش بزنم 😓 ولی نباید این ک ...

زنگ نزن بزار قبول کنه ک این رابطه باید تموم بشه وقتی نمیشه بهم برسید دیگه چرا بیشتر ازاین وابسته هم بشید آخه فقط خودتونو آزار میدید

..
زنگ نزن بزار قبول کنه ک این رابطه باید تموم بشه وقتی نمیشه بهم برسید دیگه چرا بیشتر ازاین وابسته هم ...

اره حق باتوعه😓💔