baran_98 مدیر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 عنوان کات😓 | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست بچه ها دیروز با کسی ک دوستش داشتم کات کردم البته ب اجبار هنوزم خیلییی عاشقشم ولی مجبور شدم ب جدایی خانوادمم نزاشتن بهش برسم 💔😓 از دیروز اصلا خبری ازش نیست حتی آنلاین نمیشه نمیدونم چرا نگرانشم😓 فک میکنم منتظره بهش زنگ بزنم چکار کنم ؟؟؟ چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:)) 1402/04/30 | 11:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 ببین شاید این درد عشق بمونه اما بعدا کم رنگ یا حتی از بین میره اما رسیدن خیلی سخت تره چون خودت تنها ... از خدا بهترینارو برات میخوام برای من شاید بهتر از اون نباشه ولی میسپارمش بخداااا مراقب دلیل آرامش من باشه چون شرایط خانوادمم اوکی نیست و نمیزارن ک بهم برسیم قربون حکمت خدا برم انشالله دووم بیارم چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
hossein_sh_d عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 949 از خدا بهترینارو برات میخوام برای من شاید بهتر از اون نباشه ولی میسپارمش بخداااا مراقب ... قلبتو با ایمان راسخ بده دست خدا و تو انتخابات دقت کن مطمعن باش چیزایی برات رقم میخوره که فکرشم تا به حال نکردی
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 شما کدوم شهربن نمیتونم بگم ممکنه بشناسن منو فقط اینکه ۱۷ ساعت دوریم مجازی آشنا شدیم با دو فرهنگ کاملا متفاوت چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 قلبتو با ایمان راسخ بده دست خدا و تو انتخابات دقت کن مطمعن باش چیزایی برات رقم میخوره که فکرشم تا به ... ممنونم ازتون من متوسل شدم به امام حسین ازش خواستم کمکم کنه ازش میخوام ب شماهم کمک کنه تو این راه و دلتون آروم شه🙂 چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
_جhany عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 717 از خدا بهترینارو برات میخوام برای من شاید بهتر از اون نباشه ولی میسپارمش بخداااا مراقب ... دووم میاری فقط سعی کن احساسی رفتار نکنیباز بهش زنگ نزنی یا پیام بدی ..
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 دووم میاری فقط سعی کن احساسی رفتار نکنی باز بهش زنگ نزنی یا پیام بدی اصلا خبری ازش نیست از دیروز آنلاین نشده از ناراحتی مطمعنم منتظره زنگش بزنم 😓 ولی نباید این کارو کنم چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
_nemesis_ عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 1189 اصلا خبری ازش نیست از دیروز آنلاین نشده از ناراحتی مطمعنم منتظره زنگش بزنم 😓 ولی نباید این ک ... من شرایط مشابه شما رو داشتم. با این تفاوت که خود پسره ولم کرد گف نمیشه
_جhany عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 717 اصلا خبری ازش نیست از دیروز آنلاین نشده از ناراحتی مطمعنم منتظره زنگش بزنم 😓 ولی نباید این ک ... زنگ نزن بزار قبول کنه ک این رابطه باید تموم بشه وقتی نمیشه بهم برسید دیگه چرا بیشتر ازاین وابسته هم بشید آخه فقط خودتونو آزار میدید ..
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 من شرایط مشابه شما رو داشتم. با این تفاوت که خود پسره ولم کرد گف نمیشه خیلی سخته شاید اونم مثل من مجبور شده🙂💔 چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
_nemesis_ عضویت: 1401/03/24 تعداد پست: 1189 خیلی سخته شاید اونم مثل من مجبور شده🙂💔 ولی پسر با دختر فرق داره
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 زنگ نزن بزار قبول کنه ک این رابطه باید تموم بشه وقتی نمیشه بهم برسید دیگه چرا بیشتر ازاین وابسته هم ... اره حق باتوعه😓💔 چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
baran_98 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 1866 ولی پسر با دختر فرق داره نمیدونم شاید اره چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
_جhany عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 717 اره حق باتوعه😓💔 دیگه انقدر ناراحت نباش به خوت روحیه بدهشاید خدا بهتراز اینا برات درنظر گرفته ..
مظلوم_هستم عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 6342 عشقم سنش کمتره قدش از من بلندترع خیلی ولی شغل و خونه و سرمایه نداشت ولی برا من ... حماقت نکنمیخوای خودتو بدبخت کنی