2777
2789
عنوان

معجزه🌱🙂

398 بازدید | 28 پست

از شب قبلش برنامه ریزی کردم، که صب زود بریم مراسم حضرت علی اصغر،

لباسایی که شش سال پیش از مراسم علی اصغر گرفته بودم رو آماده کردم،

با جوراب قهوه ای رنگی که دوسال پیش خریده بودم، این اولین چیزی بود که براش خریدم،

روزی هزار بار جورابارو بو میکردم و بغل میکردم، تا خودش بیاد بپوشه ،

صب پاشدم و لباسارو تنش کردم، ذوق کردم، بغلش کردم هزار بار تو دلم قربون صدقش رفتم ، خیلی خوشحال بودم که تو بغلمه ، رویا پردازی کردم دومادیشو/ عروسیشو ، تو ذهنم تصور کردم ذوق کردم ،ذوق کردم .....

چشمامو باز کردم ، نبود، امسالم بغلم نبود

رفتیم مراسم چشمامو بستم، بغلش کردم ، فشارش دادم ، لالایی خوندم براش ...

علی لای لای ، گلم لای لای ، اشک ریختم ....

گریه کردم ، گریه کردم....

گریه کردم ‌....

هزار بار گریه کردم ، چند ساله دارم گریه میکنم ....

التماس کردم ، التماس کردم ...

نشد، طبق آرزوهام نشد ، نشد اونی که میخواستم،

پارسال از علی اصغر خواستمت ،امسالم میخامت.

نیومدی ، نیومدی تو دلم ...

مامانی یه سال پیش آرزوت کردم ، یعنی انقد محال بودی که بر آورده نشدی ...

تو مگه تنهاییامو ندیدی،

ازت خواهش میکنم بیا ...

نزار هر بچه ای رو میبینم یاد تو بیوفتم ، بیا که بیشتر از هروقت دیگه ای دلم بودنت رو میخاد ،

بیا بزار برسم به آرزوهام ...

یا علی اصغر ترو به تشنگیت قسم میدم هر زنی که دلش نی نی میخاد رو به زوودی مامان کن 💚الهی آمین🌱

این متن رو دو هفته پیش نوشتم

یک هفتس فهمیدم مامان شدم.....

الهی همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه و مث من معجزه خدا رو ببینن 

لطفا واسه سلامت جنینم دعا کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا علی اصغر امام حسین نگاهی هم به منو منتظراکن التماس دعا واسه مادر شدن منم دعا کنید دوستان   

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
یا علی اصغر امام حسین نگاهی هم به منو منتظراکن التماس دعا واسه مادر شدن منم دعا کنید دوستان   ...

الهی به زودی معجزه خدارو ببینی 

منم تو اوج ناامیدی وجود خدارو دیدم و حس کردم 

خدای من و شما یکیه 

مطمئن باش داره نگات میکنه 

الهی به زودی معجزه خدارو ببینی  منم تو اوج ناامیدی وجود خدارو دیدم و حس کردم  خدای من و ...

ان شالله آن شالله خدایا سوپرایزم کن خدایا معجزه ای کن   

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

عزیزم🥲چه خوب و قشنگ نوشته بودی ،چه حس و حال خوبی داشت ،الهی شکر😍💟🧿انشاالله به سلامتی بیاد تو بغلت

انشاالله قسمت همه منتظرا🤲

دلم خواست،دعام کنید🥺🙏🌻 چه میشه یِ روزی بلاخره منم طعم معجزه رو بچشم ،بیام اینجا همینجوری بنویسم براتون ،اگه بشه حتما تو نی نی سایت و به شماها میگم ،البته مجردما،درباره بچه نیس💁‍♀️