2777
2789
عنوان

میخام برم ...

83 بازدید | 12 پست

نماز روز جمعه.نمی دونم چه ساعتی شروع میشه.فقط اوقات شرعی می دونم

به نظرتون کی برم.میخام به خطبه ها برسم

روزی روزگاری می رفتم

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موقع اذان ظهر اونجا باش

خطبه ها بعد اذان شروع میشه 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
موقع اذان ظهر اونجا باش خطبه ها بعد اذان شروع میشه 

مگه خطبه ها قبل از نماز نمیگه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
چرا می خوای بری

تو سوال های گزینش خطبه هاش ازم می پرسن

مگه خطبه ها قبل از نماز نمیگه

چرا ولی بعد اذان شروع میشه 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
چرا ولی بعد اذان شروع میشه 

مطمئنی

پس من یازده برم می رسم

۱۱:۴۷ اذانه

مطمئنی پس من یازده برم می رسم ۱۱:۴۷ اذانه

بله مطمئنم

من خودمم رفتم مصاحبه وای نپرسیدن درباره راهپیمایی و شعار و فلان پرسید و اسم اخوند محل ولی تو برو شای ...

شعار چی

2790
2778
2791
2779
2792