2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زهرام ترو به خون ریخته شده امام حسین به سر بریده آقا قسمتون میدم دعاکنید این سحر نمیدونم این چیه این باطل بشه بدبختم کرده تروخدا میشه برام نماز بخونید کنار ضریح آقا منم براتون زیارت عاشورا میخونم برای خوشبختی دعاکنید

دعا کن امسال بطلبن خانوادگی بریم پابوسشون🥺❤️😔

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

التماس دعا عزيزم

دعا كن من بتونم كار درست و درمون پيدا كنم و بتونم از خانواده آسيب زا جدا بشم زندگي بدون فشار روحي و رواني در آرامش داشته باشم…..

دومي هم اگه خدا بخواد يه آدم حسابي كار درست، با موقعيت كاري عالي ، خانواده عالي، اخلاق و شخصيت و ظاهر عالي هم قسمت من بشه كه تا اين سن صبر كردم …

آخريش هم مريضي ام خوب بشه.:.

پرويي كردم ، سرتون رو درد آوردم،، ولي ب دلم اُفتاد كه خواسته ام رو بگم شايد شما واسطه شدي كه بشه… تا الان كه با وجود تلاش موفق نشدم…….

من مبینام ، برای منو مادرم دعا کن عزیرم اگر میشه ، آقا خودش میدونه فقط دست منو هم بگیره الهی که آزاد و رها شم و زندگیم عرق آرامش و خوشی بشه … من عاشق آقا قمر بنی هاشمم سلام منو(مبینا) بهشون برسون، خوش به سعادتت عزیزم💙