2777
2789

زهرام دعا کن همین ماه مامان بشم 🌹

برای پدرم هم دعا کن گره از کارش باز بشه روزیش زیاد بشه 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام 

اسمم مریمه

التماس دعا

دعا کن ک علیرضام برگرده و باهم خوشبخترین بشیم و هیچکس هیچ دخالتی نکنه و زندگی عاشقانه ای داشته باشیم

دعا کن همه چیز برام ب بهترین شکل رقم بخوره

هرکس ک دلمو شکونده تاوانشو بده

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

منم خیلی دعا کن🤍اسمم فاطمه

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

بگو امام حسین این کاربر فقط دعاهای شما و معجزه های خدا میتونه زندگیشو رو به راه کنه ، بگو امام حسین دعا کن براش معجزه ها اتفاق بیوفته.

زیارتت قبول،حاجتروا انشاءالله

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

همه ی مشکلاتم حل شه

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

دعا کن بچه هام و خوانوادم عاقبت بخیر بشن بتونم کاری ک میخام رو انجام بدم شهلام😭😭😭😭😭

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒