2777
2789

زهرام دعا کن همین ماه مامان بشم 🌹

برای پدرم هم دعا کن گره از کارش باز بشه روزیش زیاد بشه 

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

اسمم مریمه

التماس دعا

دعا کن ک علیرضام برگرده و باهم خوشبخترین بشیم و هیچکس هیچ دخالتی نکنه و زندگی عاشقانه ای داشته باشیم

دعا کن همه چیز برام ب بهترین شکل رقم بخوره

هرکس ک دلمو شکونده تاوانشو بده

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

منم خیلی دعا کن🤍اسمم فاطمه

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

بگو امام حسین این کاربر فقط دعاهای شما و معجزه های خدا میتونه زندگیشو رو به راه کنه ، بگو امام حسین دعا کن براش معجزه ها اتفاق بیوفته.

زیارتت قبول،حاجتروا انشاءالله

بلندترين فرياد دنيا اشکى است که بی صدا از گوشه ی چشم جارى مى شود 😔

همه ی مشکلاتم حل شه

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام

دعا کن بچه هام و خوانوادم عاقبت بخیر بشن بتونم کاری ک میخام رو انجام بدم شهلام😭😭😭😭😭

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒