2821
2789
عنوان

مرد بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرمن اگه توخونه ازگشنگی بمیرم نمیزاره برم بیرون ،قبلا الکی بهم تهمت میزدقران برمیداشت قسم میخوردمی ...

منم تنهانمیزاره برم جایی درصورتی که مجردی همه جاتنهامیرفتم .نصفه شبی اعصابم بدترخراب شد دوس دارم برم خفه اش کنم خیلی هم لجبازوغرغرو باعث شده من همش مریض باشم متاسفانه طلاق توخانواده مازشته  یکبارتاپای طلاق رفتم ازترس دادشم  طلاق نگرفتم ایکاش بابام زنده بود 

فروردین

شوهر منم فروردین اوایلم خیلی رو این موارد حساس بود الان نبست مثلا پرده آشپزخونه نباید کنار می‌بود در حدی که روسری نداشتم الان فقط موهام باشه کار نداره ولی بدن معلوم باشه میکشتم اوایل حساسیت آقایون زیاده فک میکنن همه منتظرن پرده خونشون بره کنار و مردا دیگه زنشو دید بزنن کیلیپشو تو اینستا بود نشون شوهرم دادم گفتم استدلال تو برا پرده اس کلی خندید

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
 منم تنهانمیزاره برم جایی درصورتی که مجردی همه جاتنهامیرفتم .نصفه شبی اعصابم بدترخراب شد دوس ...

عزیزم خدابابات روبیامورزه،،منم تاپای طلاق رفتم دوباره خودش باترفندنذاشت الان دیگه بچه دارم 

شوهر منم فروردین اوایلم خیلی رو این موارد حساس بود الان نبست مثلا پرده آشپزخونه نباید کنار می‌بود در ...

🤣🤣🤣آره منم کلیپ  تو  تلگرام دیدم  خیال  میکنن مردم دوربین انداختن  ازتوکوچه یاهمسایه های روبرو که داخل خونه مردم ببینم اونم چی طبقه سوم    😐کافی یه ذره پرده عقب بره  . واقعا مردای ایرانی همشون  مشکل دارن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز