2821
2789
عنوان

مرد بد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 42 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا کمکت کنه اینده خوبی در انتظارت نیست ۸ ساله دارم میسوزم نمیدونم چیکار کنم خوب نمیشه که بدترم میشه ...

من خیلی مطالعه کردم....پرسش اینا از دکترا ....آدم ها اینجوری باید دارو درمانی بشن...داروهاشون خیلی قویه...و کلی از پا میندازتشون....اما خوب می‌دونی اینجا کسی پیگیر بیمارهای روانی نمیشه....و اینجور آدما بیشتر اعضای نزدیکشون آزار میدن

من خیلی مطالعه کردم....پرسش اینا از دکترا ....آدم ها اینجوری باید دارو درمانی بشن...داروهاشون خیلی ق ...

یه مدت رفت دکتر قرص داد ولی یمی دوتا خورد دیگه نخورد ژنتیکی  پدرشونم اینجوری بود خدابیامرز مادر شوهرمو خیلی اذیت میکرد متهم کرده بود به.....

چی شده بنظرت چرا اینجوری شده خیلی تو عذابم

خب بد دله دیگه عزیزم 

حرف مادرت هم توجه نکن اصلااا 

فردای روز که شما تو سختی بیوفتی همین مادرت کاری ازش برنمیاد و عذابشو شما می‌کشی 

مادرشوهر من الان هنوز حق نداره مثلا با اسنپ جایی بره چون پدرشوهر فکر می‌کنه سرکارعلیه رو میدزدند

هم پارانوییدداره هم وسواس .توخیابون یاجایی هرجانگاه کنم میگه فلان پسررو نگاه کردی منم دیگه مثل خودش ...

شوهرمن اگه توخونه ازگشنگی بمیرم نمیزاره برم بیرون ،قبلا الکی بهم تهمت میزدقران برمیداشت قسم میخوردمیگفت بهم خیانت کردی الکی میگفت الان یکم بهترشدانگار

یه مدت رفت دکتر قرص داد ولی یمی دوتا خورد دیگه نخورد ژنتیکی  پدرشونم اینجوری بود خدابیامرز مادر ...

واقعا ژنتیکه ....چه جالب..مطمئن نبودم...من شنیدم کلا درمان ندارن......و فقط هم نزدیکترین شخص تو‌زندگیشون آسیب بدی میزنن

آره قبلا اینجور نبود 

ببین اینکه گفته خودتو از نامحرم‌بپوشون اصلا ربطی به بد دلی یا شکاک بودن نداره

خب همسرت دوست نداره نامحرم تو رو ببینه اوننم بالباس تو خونه ای و سرِ باز

بااینکه نباید جلوی بقیه سرت داد میزد و کارش اینجااشتباهه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز