2821
2789
عنوان

مرد بد دل

823 بازدید | 42 پست

با مرد بد دل چیکار کنم ما تازه جهیزیمو چیدیم پنجره آشپزخونه هنوز آماده نیس گفتن چن روز دیگه حاضر میشه با زنداداشم و مادرم و بردارم جهیزیه رو آوردیم و چیدیم بجای پنجره یه ملحفه زدیم یهو افتاد و من گفتم ببین این پرده افتاد یهو پیش همه سرم داد زد که تو اونجا خودتو به نمایش گذاشتی باید میومدی اینور و خلاصه همه ناراحت شدیم خیلی خورد شدم به مامانم گفتم ازینجا بریم بعد مامانم نذاشت و گفت تقصیر تو بوده ،بعد امروز بااینکه ملحفه بود بازم گیر داد تو نباید بیای آشپزخونه و ازینجا معلومه همه نگات میکنن نمیدونم چیکار کنم ؟ترو خدا راهنماییم کنین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکیش دارم....باید سعی کنی خودت یه چیزایی که طرفت حساسه رو رعایت کنی....مثلا اون ترجیح میده تو با حجاب بری آشپز خونه...بعدم پنجره و‌ شیشه آماده شد ...حتما شیشه مات کن میزنه با یه پرده کلا پوشیده....خوب این یکی از مشکلاتت....

مثلا بری بیرون مردای خوشتیپ اینا باشند و‌تو شاید سرت ببری بالا نگاه کنی میگه چشم چرونی...چشت دنبال اوناست...گوشیت در آینده چک می‌کنه...مرد فامیل نامحرم حساسه...و اگه یه روزی اشتباه کنی....اولین اشتباهات آخرین اشتباهات هست....حتی اگه صدبار جبران کنی....

بهتر بری تو‌ نت بخونی ویژگی مرد پارانوییدی....شکاک...البته که خودم با یکیش هستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز