2777
2789
عنوان

استخدام

64 بازدید | 3 پست

بچه ها یه جا ازمایشی دارم کار میکنم 

ینی یه ماه به صورت کارآموز

مسئله اینه یه موقع هایی ک خسته میشم حتی اگه صاحب کارمم جلوم باشه در حد یه دقیقه با گوشیم ور میرم

بعد میذارمش کنار

یا یه موقع هایی ک خسته میشم ی کوچولو مثلا ب اطراف نگاه میکنم یا سرمو میذارم رو میز

کارم طراحی و نقشه کشی قطعات صنعتیه کلا رو کامپویترم 

میترسم برای این استخدام رسمیم نمنه و بندازتم بیرون ک گاهی به خودم استراحت میدم

منم عین تو خسته که میشم اینکار و انجام میدم و مشکلی ام پیش نیومده تا حالا.. بالاخره ربات نیستیم که آدمیم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
منم عین تو خسته که میشم اینکار و انجام میدم و مشکلی ام پیش نیومده تا حالا.. بالاخره ربات نیستیم که آ ...

اخه یه چند باری دیدم که بعد اینکه مثلا ب اطراف نکاه میکنم یا با کوسی کار میکنم یه ده دیقه بعدش اومده میگه اوضاع چطورهو تا الان چیکارا کردی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخه یه چند باری دیدم که بعد اینکه مثلا ب اطراف نکاه میکنم یا با کوسی کار میکنم یه ده دیقه بعدش اومده ...

زیاد کار نکن.. گوشی و کلا سعی کن تو مخل کار تو کیفت بزاری معمولا کارفرماهای سختگیر رو این موضوع حساسن.. موقع استراحتت کش و قوس بده به بدنت یا یچیزی بخور.. البته اگه کارت خوب باشه این چیزا دیگه مهم نیست

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !