2777
2789
عنوان

استخدام

64 بازدید | 3 پست

بچه ها یه جا ازمایشی دارم کار میکنم 

ینی یه ماه به صورت کارآموز

مسئله اینه یه موقع هایی ک خسته میشم حتی اگه صاحب کارمم جلوم باشه در حد یه دقیقه با گوشیم ور میرم

بعد میذارمش کنار

یا یه موقع هایی ک خسته میشم ی کوچولو مثلا ب اطراف نگاه میکنم یا سرمو میذارم رو میز

کارم طراحی و نقشه کشی قطعات صنعتیه کلا رو کامپویترم 

میترسم برای این استخدام رسمیم نمنه و بندازتم بیرون ک گاهی به خودم استراحت میدم

منم عین تو خسته که میشم اینکار و انجام میدم و مشکلی ام پیش نیومده تا حالا.. بالاخره ربات نیستیم که آدمیم

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
منم عین تو خسته که میشم اینکار و انجام میدم و مشکلی ام پیش نیومده تا حالا.. بالاخره ربات نیستیم که آ ...

اخه یه چند باری دیدم که بعد اینکه مثلا ب اطراف نکاه میکنم یا با کوسی کار میکنم یه ده دیقه بعدش اومده میگه اوضاع چطورهو تا الان چیکارا کردی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه یه چند باری دیدم که بعد اینکه مثلا ب اطراف نکاه میکنم یا با کوسی کار میکنم یه ده دیقه بعدش اومده ...

زیاد کار نکن.. گوشی و کلا سعی کن تو مخل کار تو کیفت بزاری معمولا کارفرماهای سختگیر رو این موضوع حساسن.. موقع استراحتت کش و قوس بده به بدنت یا یچیزی بخور.. البته اگه کارت خوب باشه این چیزا دیگه مهم نیست

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !