2777
2789
عنوان

من با این پدر و مادر چکار کنم😩

145 بازدید | 10 پست

هرکی اینا رو میبینه بهشون میگه چقدر دخترتون خوبه چه مودبه کاش دختر ماهم اینطور بود بعد مامانم امشب میگه من ازت راضی نیستم چون تو نماز نمیخونی همون جور که دلشون خواسته من تربیت شدم با کل همسن و سالام فرق میکنم بعد اینا ناراضین هرجا می‌خوان برن منم میبرم بهم میگه بیا بریم هیئت میگم مامان من نمیام خودتون برید میگن اگه تو نیای نمیشه هیشکی پس نمیره اصن بحث دین هم نیست میخوان پارک یا بیرون هم برن ما باید برم بهشون میگم من درس دارم کار دارم میگن تو خونه میخوای چه گوهی بخوری میگم من تنهایی بیشتر دوست دارم میگن خبریه چقدر اینا شکاکن😭

هیشکی برا دخترخوبی بودن بهت جایزه نمیده

سعی نکن بی نقص باشی ک

تو هرجور باشی آدما اونطور قبولت میکنن بعضیا آسون بعضیا سخت

تو داری برا اوناا زندگی میکنی ن برای خودت

این درست نیس

همونی که دلش پیش تو گیره

اینا بخاطر تفاوت نسله دیگه طبیعیه همه زندگیا مشکلات خاص خودشونو دارن هرکی هم بگه نه بی شک دروغه 

ما باید کنار بیایم یجوری 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نداشته باش کار خودت رو بکن

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
هیشکی برا دخترخوبی بودن بهت جایزه نمیده سعی نکن بی نقص باشی ک تو هرجور باشی آدما اونطور قبولت میکن ...

الان مادرم طلا هاشو فروخت از روی دلسوزی گوشواره مو در آوردم میگم مامان تو بنداز من نداشته باشم اشکال ندارد ولی تو خوبه یه طلا داشته باشی امشب تیکه شو بهم میندازه میگه فکر کردی من گدام

به نظرت چکار کنم😑🤦🏻‍♀️

الان مادرم طلا هاشو فروخت از روی دلسوزی گوشواره مو در آوردم میگم مامان تو بنداز من نداشته باشم اشکال ...

تحصیلات مادر و پدرت چقدره؟

ببخشید فضولی نیس واقعا میخوام بهت ی چیز بگم باتوجه به اون

همونی که دلش پیش تو گیره
مادرم دیپلم  پدرم ششم دبستان

خب ببین مادر و پدرت مثل والدین من تخصیل کرده نیستن

قطعا تو محیطی بزرگ شدن که با اوناهم اینطور رفتار شده

تو دیگ بعد اینهمه سال نمیتونی اونارو تغییر بدی

باید راهی پیدا کنی ک خودت آدابته بشی

مثلا وقتی مادرت صبت میکنه باهات همین حرفای منو به یاد بیار

و با خودت تکرار کن ک من دیدم این رفتار و صحبت چقد بده پس من با بچم اینطور رفتار نخواهم کرد

و سعی کن اون لحظه به این فکر کنی ک مادرم یا پدرمم یه روزی باهاش اینطور رفتاز شده و چیزی بهتر از این یاد نگرفتن

پس تقصیری ندارن

همونی که دلش پیش تو گیره