2777
2789
نمیدونم خبر ندارم..من کنارشون نبودم ..اما وقتی بار اول ملاقات دیدم خییلی اروم بودن وانگار پذیرفته بو ...

چقدر عالی 

خدا به منم صبر و توان بده

و برای شما و بچه ها سراسر خیر باشه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ولش نکردم..نداد وبیرونم کرد..خدا بهم صبرش رو داد..گاهی در شر خیری هست که من وتو خبر نداریم..من بچ ...

دوست عزیز همیشه براشون دعا کن و برای ایندت تلاش کن انشاالله همونی میشه ک خدا میخواد 

این روزا رو از سر گذروندم بعد ۶ ماه دیدن خیلی سرد برخورد میکنم دو دستی بچه رو دادن بهم 

هر چی خیره 

نمیدونم خبر ندارم..من کنارشون نبودم ..اما وقتی بار اول ملاقات دیدم خییلی اروم بودن وانگار پذیرفته بو ...

گلم چون با همدیگن خیلی حس نمیکنن دوری شمارو

خداروشکر

پسر من بشدت وابسته اس ب من

ده روز خونه بابام بودم روانی شدم خودم 

عزیزدلمممممممم قطعا خدا تو دلت صبر گذاشته اتفاقا چه خوبه ک یدونه نیستن و باهمن منم بخاطر پسرم مون ...

مرسی گلم..ممنون که بعضیا انقد خوب درک میکنید وقضاوت نمیکنید مثل خیلی از عزیزان..

اره خیالم راحته سه تاشون باهم هستن و بشدت بهم وابسته..

من نمیدونم قراره نهایتا چه تصمیمی بگیری ولی خییییلی فکر کن خیلی ..سبک سنگین کن.بازم میگم ب دور از اخساسات

گلم چون با همدیگن خیلی حس نمیکنن دوری شمارو خداروشکر پسر من بشدت وابسته اس ب من ده روز خونه بابام ...

خب سختیش همون دویه هفته اوله..برای من معجزه شد وخدا خواست..بنظرم ب تعداد نیس چون هر چقدر هم باشن ب مادر وابسته هستن..ولی خب اره شرایطم شاید بهتر بوده نسبت ب شما..

مرسی گلم..ممنون که بعضیا انقد خوب درک میکنید وقضاوت نمیکنید مثل خیلی از عزیزان.. اره خیالم راحته سه ...

کاملا درکت میکنم

منم شوهرم بیرونم کرد،۱۰روز خونه بابام بودم

هرتهمت زشتی بهم زد الانم هرروز دعوا داریم

بچه بین ما واقعا نابود میشه

طلاقم بدترررررر 

واقعا نمیدونم

خودم اینقد استرس کشیدم ک قلبمم دارم از دس میدم یکسره تپش قلب دارم

ولی نمیتونم از بچم دل بکنم و نمیتونم بدمش ب این بی وجدان ها

بچمم ب من وابستس 

اگر پول داشتم و حضانت پسرم رو یک لحظم نمیموندم

دعام کن گلم💔

کاملا درکت میکنم منم شوهرم بیرونم کرد،۱۰روز خونه بابام بودم هرتهمت زشتی بهم زد الانم هرروز دعوا دا ...

چشم وهمچنین شما..انشاالله هرچی صلاح خودت وپسرت هست خدا همون رو رقم برنه زودتر براتون..ولی بدون هر تغییری سخته..طلاق هم یه تغییره..وتقدیر..اگر بد بود خدا حلال نمبکرد ولی طلاق بااااید اخرین راه باسه..برای طلاق هیچ وقت دیر نیست..ومنفورترین خلال نزد خداست..ولی قرار نیس بزور زندگی کنیم..انسان یکبار دنیا میاد ویکبار حق زندگی داره..

بله هفته ای سه روز پیش من هستن..وتلفنی هم در تماسیم

خوب خدارا شکر منم وضعیتم خیلی خراب خیلی بچه هام کوچیک سر کارم نمیتونم برم بچه هام نمیتونم ول کنم اصلا توانش ندارم از حرفهای بقیه خسته شدم

کاملا درکت میکنم منم شوهرم بیرونم کرد،۱۰روز خونه بابام بودم هرتهمت زشتی بهم زد الانم هرروز دعوا دا ...

مهریه چطور عزیزم؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️