2777
2789
من بلحاظ مالی مشکلی ندارم اما بلحاظ روحی میترسم کم بذارم براشون

ترست طبیعیه همه میترسن ولی اگه قطعا به این نتیجه رسیدی که طلاق بهترین تصمیمه و هم به نفع بچه هاته هم خودت، بترس ولی انجامش بده! اگه منتظر روزی هستی که نترسی و شک نکنی هیچوقت اون روز نمیرسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم تو خود منی فقط من پول ندارم سه تا بچه دارم دوتاش خیلی کوچیک یکیش کلاس اول خسته شدم فقط هر چی زو ...

نه بابا..بچه منم یکیش کلاس اول ..دوتا دبگه کوچیک..ب پول نیس..خانوادم حمایتم میکنن..اصلا بچه ها و قبول نکردم..چون همینو میخواست..ولی من بخاطر اینکه سرکار میرم وواقعا مسيولیت یه تا بچه با یه زن تنها خیلی سخته..ایندشون پیش پدرشچن تضمین تره

..

ترست طبیعیه همه میترسن ولی اگه قطعا به این نتیجه رسیدی که طلاق بهترین تصمیمه و هم به نفع بچه هاته هم ...

دارم از بین میرم تو زندگی باشوهرم یک مرده متحرک هستم که با همه دنیا سر جنگ دارم

نه بابا..بچه منم یکیش کلاس اول ..دوتا دبگه کوچیک..ب پول نیس..خانوادم حمایتم میکنن..اصلا بچه ها و قبو ...

کوچیکا چند سالشونه؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بله بودن و دیدم

اول یه صبر ایوب میخواد

دوم یه کمر همت که بتونی تو این آشفته بازار یه لقمه نون دربیاری

بعدم یه دل بزرگ که تمام حرف و کنایه های عالم توش جا بشه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
نوزاد..پنج ساله

خب این نوزاد و ۵ ساله نگهداری میخواد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ول؟؟؟این چه حرفیه!هفته ای سه روز میبینمشون کلی خوش میگزرونیم..ول نکردم..مادرشونم..

منظورم پیش شما باشه خیلی بهتره مرد که بچه جمع نمی کنه بچه هات چند ساله هستند به منم بگو چطوری ولشون کنم خودما خلاص کنم من دلش ندارم