من بلحاظ مالی مشکلی ندارم اما بلحاظ روحی میترسم کم بذارم براشون
ترست طبیعیه همه میترسن ولی اگه قطعا به این نتیجه رسیدی که طلاق بهترین تصمیمه و هم به نفع بچه هاته هم خودت، بترس ولی انجامش بده! اگه منتظر روزی هستی که نترسی و شک نکنی هیچوقت اون روز نمیرسه
گفتم تو خود منی فقط من پول ندارم سه تا بچه دارم دوتاش خیلی کوچیک یکیش کلاس اول خسته شدم فقط هر چی زو ...
نه بابا..بچه منم یکیش کلاس اول ..دوتا دبگه کوچیک..ب پول نیس..خانوادم حمایتم میکنن..اصلا بچه ها و قبول نکردم..چون همینو میخواست..ولی من بخاطر اینکه سرکار میرم وواقعا مسيولیت یه تا بچه با یه زن تنها خیلی سخته..ایندشون پیش پدرشچن تضمین تره
نه بابا..بچه منم یکیش کلاس اول ..دوتا دبگه کوچیک..ب پول نیس..خانوادم حمایتم میکنن..اصلا بچه ها و قبو ...
کوچیکا چند سالشونه؟
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️