2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3693 بازدید | 165 پست

سلام

اکثریت اونایی که تک بچه هستن ناراحتن 

مادر هم میگه کاش بچم تنها نبود

همبازی میشن و نق نمیزنن به والدین 

بچه هایی که خواهر بردار دارن اجتماعی ترهستن و نکته سنج و باهوش تر هستن معمولا  

خونه هم شور و نشاط بیشتری داره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ادم بچه میاره که دنیا رو بگیر ؟ چرا ناراحت میشین که ینفر مثل شما فکر نمیکنه؟ خوب هرکس یجور دوست ...

پس اونی ک ده تا میاره هدفش چیه 

میخواد نام و نشونش بمونه و دنیا رو فتح کنه چ ب خوش نامی چ بد نامی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم میخواستم پسرم تک باشه تا اینکه مصیبتی سرم اومد و پسرمو از دست دادم، الان که روزای سختی رو میگذرونم خواهر و برادرم به دادم میرسن مدام بهم سر میزنن و درد تو دلم رو بهتر از بقیه درک میکنن، همچنین داداشای شوهرم 

و من کلا الان مخالف تک فرزندی هستم 

البته بماند میشنوم یه سری خواهر و برادرا از دشمنم بدتر هستن ولی تو خانواده ما اینجوری نیس، تو این مصیبتی که سرمون اومد خاله هام خیلی کمک کردن و پشتمون بودن

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

اطرافم ینفر یه بچه‌ی ۱۳ ساله داره،از تک‌ فرزندی ناراضیه

ینفر دیگه یه بچه‌ی ۱۶ ساله داره،ناراضیه

یکی دیگه ۱۱ سال تک فرزند داشت،بعدش دوتا دیگه آورد.

🌸هر کس شرایط مالی و روحی خودش و همسرشو بهتر میشناسه برا فرزندآوری🌸.فقط خواهشا معیارتون فضا سازیهای مجازی نباشه،اینکه با چند تا بچه بری بیرون کلاس داره یا بی کلاسیه.

وگرنه الان همه میدونیم خارج برا فرزند آوری تبلیغ میشه،جایزه و تشویق،اینجا برعکس،میگن بچه نیار،برو سگ و گربه نگهدار.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

پس اونی ک ده تا میاره هدفش چیه  میخواد نام و نشونش بمونه و دنیا رو فتح کنه چ ب خوش نامی چ بد ن ...

والا همه مثل شما فکر نمیکنن شما این طوری هستی تعمیمش نده به بقیه

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
راستشو بخوای ازدواج نکردم و کنارم میام...  فقط دلم خواست ی بچه ک پدر مادر نداره رو بزرگ کنم&nb ...

عزیزم با احترام بنظرم بهتره مادرها مشاوره بدن به استارتر🌷 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
والا همه مثل شما فکر نمیکنن شما این طوری هستی تعمیمش نده به بقیه

اوکی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خواهر من ی بچه داره که الان 29 سالشه و خودش داره مادر میشه و خواهرم و شوهرش راضی ان 

برادرم هم فقط ی بچه داره که اونم راضیه 

دوستم هم تک فرزند داره و دیگه تصمیم نداره بچه بیاره با اینکه شرایطشو داشت خودش وهمسرش دیگه نخواستن و در آخرم همسر خودم ی بچه داره و دیگه بچه نمیخواد 

من کامل نیستم اما وفادارم  
اطرافم ینفر یه بچه‌ی ۱۳ ساله داره،از تک‌ فرزندی ناراضیه ینفر دیگه یه بچه‌ی ۱۶ ساله داره،ناراضیه یک ...

هر کس بنا به شرایطش و طرز تفکرش بچه دار میشه . من زنو شوهر میشناسم که هردو پزشک و متخصص هستند ولی توافق کردن بچه نداشته باشن و یا دوتا از دوستامون خارج از کشورن و اونام نمیخوان … از این موارد زیاده . خود من هم سگ دارم هم گربه و الانم‌باردارم . نمیشه کلی صحبت کرد بنظرم .

سلام اکثریت اونایی که تک بچه هستن ناراحتن  مادر هم میگه کاش بچم تنها نبود همبازی میشن و نق ن ...

تمام تک فرزندایی که تو کامنت قبلیم گفتم همه این مشخصه ها رو دارند و خیلی موفقن

من کامل نیستم اما وفادارم