2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 165 پست
عزیزم با احترام بنظرم بهتره مادرها مشاوره بدن به استارتر🌷 

خب اون مادری ک فکر میکنه مادر بودن فقط ب زاییدنه ک اصلا مادر نیست قربونت برم. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کس بنا به شرایطش و طرز تفکرش بچه دار میشه . من زنو شوهر میشناسم که هردو پزشک و متخصص هستند ولی تو ...

منم دقیقا همینو میگم،فقط و فقط باید خود زن و شوهر تصمیم بگیرن،نه دیگران براشون تصمیم بگیرن

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

خب اون مادری ک فکر میکنه مادر بودن فقط ب زاییدنه ک اصلا مادر نیست قربونت برم. 

بله حق باشماست

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من از تجربه خواهر ها وو برادر شوهرم میگم بچه هاشون 20 سال خورده‌ی هستن تازه مادر پدر هاشون فهمیدن تک ...

دقیقا اینو زیاد شنیدم

یه گروه زنانه داریم چندروز پیش سه تا مادر حدود بالای ۴۵ سال همین حرف شمارو زدن

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
منم میخواستم پسرم تک باشه تا اینکه مصیبتی سرم اومد و پسرمو از دست دادم، الان که روزای سختی رو میگذرو ...

آخی عزیزدلم😭  الهی خدا بت صبر و آرامش بده

امیدوارم بزودی دامنت سبز بشه

بچه های سالم و صالح خدا بهت هدیه بده😘😘

انقدر از تبلیغ فرزندآوری بدم میاد... 

چون میبینم... 

وقتی یکی میگه بچه تنهاس 20 نفر ریپلای میکنن درست میگی

یکی میگه فلان فامیلمون تک فرزنده الان ناراضیه ریپلای میکنن درست میگی بده تک فرزندی

اما وقتی یکی مثال میزنه و با علم میگه مشکلی نداره تک فرزندی و کلیم مثال میزنه ریپلای میکنن میگن تو ک بچه دنیا نیوردی نظر نده... 

میخواید تبلیغ کنید انقدر ضایع نباشید دیگ خدایی... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بله حق باشماست

خیلی ممنون

آخی عزیزدلم😭  الهی خدا بت صبر و آرامش بده امیدوارم بزودی دامنت سبز بشه بچه های سالم و صالح خ ...

ممنونم عزیزم خدا هیچ پدر و مادریو با داغ بچه اش امتحان نکنه😔

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
کلا میتونم با اطمینان بگم صدمه نمیبینن  مادر پدر باید درست بچرو بزرگ کنن  اگه درست بزرگ ...

دقیقا مگه ماهایی که زیاد بودیم الان تنها نیستیم؟ خواهر برادر یه مدت میتونن باهم خوب باشن،بعد ازدواج هرکی پی زندگیشه. 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
این چ سوالی  هرکس بهتر می‌دونه  یکی امکان داره می‌تونه ده تا بچه بیاره همه لحاظ مالی معن ...

عزیزم دوست‌ نداشتنی احتیاجی نبود نظر بدی و به خودت زحمت بدی

من اگه پولدار عالمم بشم در اینده ی بچه بسه حتی اگه شوهرم فرشته یاشه یدونه بسه لونم فقط دختز

دقیقا من وقتی مجرد بودم همیشه میگفتم اگه ازدواج کنم یه بچه میارم اونم دختر. اگه احیانا پسر بود یکی دیگه میارم که،دختر بشه. وگرنه یکی کافیه. الان خدا،روشکر یدونه دختره

پشیمون چی  ن واقعا بسه کافیه  ول کنید توروخدا بچم تنها میمونه بچم فلان میشه کی تضمین میک ...

دقیقا الان بعضی خواهر برادرا از،دشمن هم بدترن

سلام کافیه بنظرم بازم باهمسرتون مشورت کنید من وهمسرم ازاول خواستگاری وعقد توافقمون بریکی بود پشی ...

همسر منم یکی،میخواد.اگه دومی،رو هم بیارم فردا کمک نمیکنه میگه من نمیخواستم منم چون،شاغلم و دیسک هم،دارم نمیتونم دومی،رو بیارم