2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3693 بازدید | 165 پست

والا دور و ور من اونایی که دو تا بچه (پسر دختر) دادن هم پشیمونن چه برسه به تک فرزندی

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کافیه من امروز آنقدر خودمو زدم کبود شدم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه خوبه ولی اول باید ببینی از لحاظ مالی میتونی نیازاشو برطرف کنی یانه عصابشو داری یا نه باید ببینی همسرت ادم مسئولیت پذیری هس یا نه..همه چیزو باید در نظر بگیری الان مث قدیم نیس..در غیر این صورت همون یکی کافیه ولی من همیشه به فکر اینم بچم خواهر برادر داشته باشه🥲

من خیلی دوس دارم یکی دیگه بیارم اما با این وضع و اوضاع دوست داشتنی وجود نداره باید قید هر چی دل میخاد بزنی و با عقلت تصمیم بگیری 

ما این یدونه رو هم داریم بزور میرسونیم با اینکه هنوز دوسالشه😔😔

کاربری چهارم🤕                                                             مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵ سال سختی فرشته کوچولومون رو بهمون داد🥰

من از تجربه خواهر ها وو برادر شوهرم میگم بچه هاشون 20 سال خورده‌ی هستن تازه مادر پدر هاشون فهمیدن تک فرزندی بده تازه دارن حسرت میخورن میگن کاشکی بچه دوم می‌آوردیم بچه هاشون مدام میگن خواهر برادر نداریم حالت عقده تو دلشونه هی مادر پدر هاشون سرزنش میکنن چرا واسمون بچه دوم نیاوردین چرا ما باید حسرت بخوریم ببینیم دوستامون خواهر برادر دارن ولی ما نداریم

من که یه دونه دارم راضی هستم فقط اینکه یه وقتایی میگم اگه بچه دوم بود هم بازی داشت ‌کمتر من و شوهرم براش وقت میزاشتیم و البته که حساسیت آدم هم روی بچه کمتر میشد

پدر و مادرم فرشته های من در آسمان هستند💚💚
پول داری؟ اگه داری دوتا خوبه

توانشو ندارم. شاغلم مادرم در قید حیات نیست خیلی سختی میکشم در حق بچه هم ظلم میشه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم