2777
2789

زرنگ در ایران: دور زدن قانون، مال مردم خوری، پُر رویی، زبان بازی و چاپلوسی، پاچه خواری و هزارتا کثافت کاری دیگه

زرنگ در کشورهای پیشرفته: کسی که یا با استعداد ها یا با سرسختی زیاد مشکلات رو از راه برمیداره و زرنگتر کسی که راه حل ساده تر و کم خرج تر و بهتر برای مشکلات پیدا میکنه

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الانا به هرکی مال مردم خوره میگن زرنگ زنگ یعنی کسی که مستقله تو کارش موفقه اطلاعاتش بالاست

من خیلی آرومم بهم میگن زرنگ نیستی دوست دارم هار باشم ولی نمیتونم 

زرنگ در ایران: دور زدن قانون، مال مردم خوری، پُر رویی، زبان بازی و چاپلوسی، پاچه خواری و هزارتا کثاف ...

واقعا مثل اینکه از منم توقع دارن چاپلوس و پروو باشم پاچه خواریشون کنم تند تند کار کنم😣

همینکه اروم باشی و بتونی کارتو زیر زیرکی پیش ببری و کسی سر از کارات در نیاره زرنگ محسوب میشی

مدام شوهرم و مادرش تو گوشم میخونن حالم بد شد که اومدم تاپیک زدم گفتم ببینم واقعا زرنگ کیه که منم همون جور باشم

واقعا مثل اینکه از منم توقع دارن چاپلوس و پروو باشم پاچه خواریشون کنم تند تند کار کنم😣

سر کارتون؟

بله متاسفانه اکثر محیط کارها همینطوریه. شما متانت و وقار خودتون رو حفظ کنید. 

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
همینکه اروم باشی و بتونی کارتو زیر زیرکی پیش ببری و کسی سر از کارات در نیاره زرنگ محسوب میشی

آره اینم خوبه

تو زندگی مشترک 

خب اینجا سخت تر شد ولی باید عزت نفستونو حفظ کنید.... گفتنش راحته اما خب چاره چیه