زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشانکاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفتنخواهدکرد (چگونهجهانرا ادارهکنیم چرچیل)
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعدم اگر پسر خاله ات از این وضع ناراضی باشه خودش زبون داره نیاز به دایه مهربان تر از مادر نداره
تو زندگی دیگران دخالت نکنیم تا احتراممون حفظ بشه
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید