2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15454 بازدید | 422 پست
خب بچه ها حق داره دیگه  دختره از مبل ۱۰۰ تومنی ایراد گرفته واقعا زشته این حرکت اونم جلو همه ب ...

از کجا میدونی جلوی همه ایراد گرفته ؟

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اره فقط تو نه، حیا کن حسادت به چه قیمتی، شوهر هست نگران نباش خدای توام بزرگه 

مگه من شوهر می‌خوام ...بابا زور داره ولله ی فامیل دارن دق میکنن 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 

اسی تاپیکتو قفل کن جوابشونم نده پریدن بهت حالا اگر تاپیک مادر شوهر خواهر شوهر بود خوب همکاری میکردن میبینن سنت کمه ماشالا بعضیاشون مادر چنتا بچه هسن میان با توهم یکی ب دو میکنن یا اگر تو در همسایه فامیل برا خودشونم همچی چیزی بود میشنیدن صددرصد میگفتن وای اره پیشونی داره فلان ..یجور حرف میزنن اینگاری خودشون تا حالا حرص چیزیو نخوردن ببند تاپیکتو

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
چیکار میکردی مثلا ..جهیزیه نداری پز و قیافه و سیستم میای خالمو اذیت میکنی دست ی سیاه و سفید نمیزنی ت ...

اسی بی خیال ،خاله تون حق داره .عروس خانوم هم توقع بیش اندازه داره.ولی به نظرمن اگرآقاداماد ازلحاظ مالی مشکلی نداره بزارخرج کنه واین مشکل بسپاربه خودشون .چون اگرحرفی بزنید ،کدورت بینتون پیش میاد...عزیزم

چیکار میکردی مثلا ..جهیزیه نداری پز و قیافه و سیستم میای خالمو اذیت میکنی دست ی سیاه و سفید نمیزنی ت ...

همینکه تونسته تو رو بسوزونه دمش گرم😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️