2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15454 بازدید | 422 پست
ببین خوش شانسم یه چیزی اونورتر هیچی نداشت دریغ از یه بشقاب ...گوشواره گوش هم نداشت خونه باباش ..هیچی ...

عجب حسودی هستیا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا از بس حرصم میداد زدم ..بعدم شما مگه اونو می‌شناسی ک طرفداری میکنی یه فامیل از مادر شوهر تا پدر ...

خب بزار دق کنن .اونا سنی ازشون گذشته .تو به عنوان یه دختر جوان باید دغدغه های بهتری داشته باشی عزیزم 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

بخدا از بس حرصم میداد زدم ..بعدم شما مگه اونو می‌شناسی ک طرفداری میکنی یه فامیل از مادر شوهر تا پدر ...

مهم پسرخالته که حاضر شده بدون جهزیه هم بگیرتش، حتی انتخابشم غلط بوده باشه بازم به شما ربطی نداره 😁

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
خب بچه ها حق داره دیگه  دختره از مبل ۱۰۰ تومنی ایراد گرفته واقعا زشته این حرکت اونم جلو همه ب ...

وای خوبه یکی پیدا شد میخواستم دق کنم ..هیچکی نمی‌فهمه 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم