2777
2789
عنوان

عروس خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 15454 بازدید | 422 پست
اسی تاپیکتو قفل کن جوابشونم نده پریدن بهت حالا اگر تاپیک مادر شوهر خواهر شوهر بود خوب همکاری میکردن ...

والا...نمیگن دختره چقدر پررو تشریف داره ..خالم بخدا اینقدر شکسته شده باید فقط ببینیش !!! 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودش مگه از کجا اومده از فلاکت 

از هر کجا اومده فعلا عشق پسر خالته الان همسر پسر خالته.همخواب وهمسر پسر خالته.پسر خالت عاشقشه واسه همین باهاش ازدواج کرده واسش جهاز خریده.واینو مطمئن باش هر شب بابوسه وعشق کنارش میخوابه پس خودتو اینقدر دایه عزیزتر از مادر نکن کسی حسابت نکرده حتی همون پسر خالت.اگر اینطور بود ومهم بودی واسه شرط ازدواج ازت نظر میخواست .مگه نمیگی مثل داداشته؟

ازدواجشون سنتی بوده ؟انتخاب خاله ات بود یا پسرخاله ات؟

پسر خاله اسکل ..الآنم می‌گفت نمیگیرمش دیگه بزور دختره میخواست شکایت کنه گرفتش 

مگه من شوهر می‌خوام ...بابا زور داره ولله ی فامیل دارن دق میکنن 

یا خدا فکر کردم حسود و فوضولشون فقط تویی

بیچاره عروس خاله که با یه فامیل اینجوری طرفه...

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
والا...نمیگن دختره چقدر پررو تشریف داره ..خالم بخدا اینقدر شکسته شده باید فقط ببینیش !!! 

می‌دونم عزیزم ماهم داشتیم تو فامیل در همسایه از این موردا ولی فقط شنونده بودیم درسته خالته دلت میسوزه کاری هم از دست بر نمیاد ولی دیگه اینجا تاپیک نزن با جوابای خوبی رو ب رو نمیشی!!!!!!!!!

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊
خب بچه ها حق داره دیگه  دختره از مبل ۱۰۰ تومنی ایراد گرفته واقعا زشته این حرکت اونم جلو همه ب ...

ببین اگه رفتار عروسه هم بد باشه ب کسی مربوط نمیشه مخصوصن دخترخاله شوهر اگه ننش بود ابجیش بود باز ی چیزی اخه ادمو حرص میگیره دختر خاله بیاد فضولی کنه من که یه غریبم این تاپیکو دیدم حرصم گرف وای ب حاله عروسه بیچاره از دست این قوم شوهر خاله زنک

ببین اگه رفتار عروسه هم بد باشه ب کسی مربوط نمیشه مخصوصن دخترخاله شوهر اگه ننش بود ابجیش بود باز ی چ ...

عزیزم خالم هرروز خونه ما میناله الان مریض شده از دستش 

توقع داشته جوابا همه به نفعش باشن؟ 

ن والا ولی تا این حد دیگع ن حالا اون یچی گفت ماشالا شما دیگه اجازه نمی‌دین ی پشت دارین حرف بارش میکنین 

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊