2777
2789

چیکار می‌کنید با زندگی تون؟؟

مثلا من اصلا تو جمع نمیتونم برم 

تنهایی جایی نمیتونم برم 

سرکار چند بار میخاستم برم چون روم نشده با طرف حرف بزنم نرفتم 

حتی یجا فرم پر کردم بهم زنگ زد یارو منم تو عروسی بودم جوری جوایش دادم ک گف میخای یه وقت ذیگ زنگ بزنم گفتم آره قطع کرد ذیگ زنگ نزذ 😂😂🤒

هم اعتماد به نفس ندازم هم ارتباط اجتماعی بشدت ضعیفی دارم جوری ک نه میرم خونه کسی نه دوست دارم کسی بیاد خونن چون استرس میگیرم ک چجوری برخورد کنم یا چیزی کم نباشه یا خونم زشت نباشه یا مبلم قدیمی نباشه ‌ حیلی دارم غصه میخورم ولی نمیدونم چیکار کنم بابتش🥲🥲🥲 کلی موقعیت شغلی از دست دادم  ‌ 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین منم تا حدودی مثل تو هستم

ولی باید خودت باهاش مبارزه کنی

من شاغل هستم

با ترس و لرز میرفتم مصاحبه شغلی

الانم‌شغلم‌طوریه که باید مقابل جمع حرف بزنم

روزای اول نفسم در نمیومد از استرس

ولی الان بهتر شدم

منتها فقط تو زمینه شغلی پیشرفت کردم بیشتر

روی هر جنبه باید کار کنی قدم به قدم

یه روز تنها برو خرید

تنها برو بانک

کم کم عادت میکنی

سلام کتاب من کامل نیستم ولی خوشبختم رو بخونید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ببین منم تا حدودی مثل تو هستم ولی باید خودت باهاش مبارزه کنی من شاغل هستم با ترس و لرز میرفتم مصا ...

ننها خرید و بانک ک میرم بیشتز مشکلم تو ارتباط گرفتن با آدما و پیدا کردن شغله 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶