2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد میگم اقا ازدواج فامیلی نکنین با فامیل دوس نشین عاشق فامیل نشین بیا اینم تهش

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️

عاشق پسرداييتى ؟🤔

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁

دقيقااااااااااا

اتفاقا من اصلا عاشق هيچكدوم از فاميلامون نشدم تاحالا

خيليييييييى چندش و بى معنيه

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁

عزیز دلم ب این فکر کن که اگر شریک زندگی تو میشد چقدر اتفاقات ناجور میفتاد که خودت پشیمون میشدی 

گاهی باید با بعضی از اتفاقات خوشحال شد و خداروشکر کرد 

که نشد 

هرگز چیزی رو زوری از خدا نخواه 

مطمئن هستم که قرارع بهترین آدم تو مسیر زندگیت قرار بگیره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دقيقااااااااااا اتفاقا من اصلا عاشق هيچكدوم از فاميلامون نشدم تاحالا خيليييييييى چندش و بى معنيه

نه اتفاقا چون من عاشق فامیل شدم به همه میگم نکنین عذابهههههه عذابهههه تا میای فراموشش کنی یهو با ننش و اقوامش خونتونه

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
پسرداییتو میخواستی؟  اونم تورو میخواست؟

من می خواستمش البته اون از پسرای امروزی نبود با یکی دوست شه از بچگی منو اونو برا هم می خواستن ولی زنداییم نزاشت 

ته دلم خالی شده نمی دونم چکار کنم الان کل فامیل به من سرکوفت میزنن 

البته مطمئن نیستم رفتن خواستگاری یانه چون کوجه هامون نزدیک همه دیدم داییم و دامادش و زن داییم و دختر داییم رفتن 

یعنی الان تو ماه محرم میرن خولستگاری 

ما اصلا دوست نبوذیم من خوشم میومد البته همه فامیل مامان بزرگم من و اون مناسب هم میدونستن 

الان کل فامیل مسخرم می کنن سرکوفت میزنن بهم

خیلی نوع دوست داشتنم پاک بود چقد به امام رضا خواهش کردم تمنا کردم نذر کردم ولی صدامو نشنید امام رضا

چرا اتفاقا امام رضا به دادت رسيده

عزیز دلم ب این فکر کن که اگر شریک زندگی تو میشد چقدر اتفاقات ناجور میفتاد که خودت پشیمون میشدی  ...

من زوری اونو نمی خواستم یکی از خداستگارام خوشم اومده بود اونم منو دوست داشت ولی نشد گفتم خب خدا مصلحت ندونسته بعد انقذ همه بابا و مامانم گفتن پسرداییم پسر خوبیه فلان من حس پیدا کردن اینم اینطوری شد کلا کارم شده گریه کردن و عذاب کشیدن