عزیزم مبارکه انشاالله به خوشی استفاده کنی، بری کربلا انشاالله 🌸منم امروز دستبند رولکس خریدم ولی بز ...
ایشا...قشنگ در میاد.میگم طلافروشه گفت جدیدا دوتا دستبند خشک و زنجیری هم کنار هم میپوشن.بنظرد من کنار هم بپوشم.امتحان کردم خیلی قشنگ بود.بعد میخوام براش ی زنجیر کوچیک و اویز ریز بخرم وصلش کنم دوسر قفل زنجیر کارتیر تا گم نشه بعنوان قفل دوم.
ایشا...قشنگ در میاد.میگم طلافروشه گفت جدیدا دوتا دستبند خشک و زنجیری هم کنار هم میپوشن.بنظرد من کنار ...
ممنون امروز رفتم دستبندموگرفتم برام کوچیک کرده بود ولی طلا فروشه زد زیر حرفشو پول کوتاه کردنو ۳۰۰از ما گرفت و روی اون طلای زائد هم مالیات کشید ۳۰۰تومن، سرجمع ۶۰۰انداخت تو پاچه ما😒😐😔
نگفتی گلی بنظرد دستبند النگویی با دستبند کارتیر کنار هم خوبه تو ی دست؟ حالا دستبند کارتیر ی اویز دار ...
والا نمیتونم اینجوری نظر بدم آدم ببینه بهتره ولی اگه دستبند النگوییت بهش بخوره فکرکنم بشه ولی من خودم چون دستبند النگوییم اسپرت نیست تودست راستم مینداختم و دستبند کارتیرم رو تو دست چپ الان یه رولکس گرفتم که میخوام تو دست چپم بندازم به جای اون کارتیر، آویز هم که برای همه دستبندها و ساعتها قشنگ میشه به نظرم