2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستبند کارتیردارم  خیلی اپیدمی شده، رفتم طلافروشی رولکس آورد ولی من دستبند النگویی شیک میخواستم ...

عزیزم من اخرش کارتیر و رولکس گرفتم هر دو.دیشب.

دستبند النگویی رولکس.با ی دستبند پهن کارتیر مات و براق.برا کنار هم قشنگن جدا هم قشنگن.

عزیزم من اخرش کارتیر و رولکس گرفتم هر دو.دیشب. دستبند النگویی رولکس.با ی دستبند پهن کارتیر مات و بر ...

عزیزم مبارکه انشاالله به خوشی استفاده کنی، بری کربلا انشاالله

🌸منم امروز دستبند رولکس خریدم ولی بزرگ بود دادم کوتاه کنن فردا مییرم بگیرم خدا کنه خوب دربیاره، دستبند النگوییتون رو دوست داشتم ببینم چجوریه

عزیزم مبارکه انشاالله به خوشی استفاده کنی، بری کربلا انشاالله 🌸منم امروز دستبند رولکس خریدم ولی بز ...

سلامت باشی عزیزم.همچنین.شمامبارک باشه.بخدا بلد نیستم لینک بزارم بزن تو نت دستبند النگویی رولکس.

عزیزم مبارکه انشاالله به خوشی استفاده کنی، بری کربلا انشاالله 🌸منم امروز دستبند رولکس خریدم ولی بز ...

ایشا...قشنگ در میاد.میگم طلافروشه گفت جدیدا دوتا دستبند خشک و زنجیری هم کنار هم میپوشن.بنظرد من کنار هم بپوشم.امتحان کردم خیلی قشنگ بود.بعد میخوام براش ی زنجیر کوچیک و اویز ریز بخرم وصلش کنم دوسر قفل زنجیر کارتیر تا گم نشه بعنوان قفل دوم.

ایشا...قشنگ در میاد.میگم طلافروشه گفت جدیدا دوتا دستبند خشک و زنجیری هم کنار هم میپوشن.بنظرد من کنار ...

ممنون امروز رفتم دستبندموگرفتم برام کوچیک کرده بود ولی طلا فروشه زد زیر حرفشو پول کوتاه کردنو ۳۰۰از ما گرفت و روی اون طلای زائد هم مالیات کشید ۳۰۰تومن، سرجمع ۶۰۰انداخت تو پاچه ما😒😐😔

ممنون امروز رفتم دستبندموگرفتم برام کوچیک کرده بود ولی طلا فروشه زد زیر حرفشو پول کوتاه کردنو ۳۰۰از ...

بخدا اینقد پول حروم میخورن.الکی الکی هی پول میکشن رو طلا.

نگفتی گلی بنظرد دستبند النگویی با دستبند کارتیر کنار هم خوبه تو ی دست؟ حالا دستبند کارتیر ی اویز دار ...

والا نمیتونم اینجوری نظر بدم آدم ببینه بهتره ولی اگه دستبند النگوییت بهش بخوره فکرکنم بشه ولی من خودم چون دستبند النگوییم اسپرت نیست تودست راستم مینداختم و دستبند کارتیرم رو تو دست چپ الان یه رولکس گرفتم که میخوام تو دست چپم بندازم به جای اون کارتیر، آویز هم که برای همه دستبندها و ساعتها قشنگ میشه به نظرم