2777
2789
عنوان

بچه هااااا🥺🥺🥺

364 بازدید | 28 پست

من با یه آقایی نامزدم البته قبلش با هم دوست بودیم چند سالی .

همیشه هفته ای یبار یا دو هفته ای یبار همدیگرو میدیدیم و زیاد بیرون نمیرفتیم یعنی ایشون میومد دنبال من و میرفتیم خونشون 

اصلا بیرون نمیرفتیم (کافه ای رستورانی گردشی)

ولی دیشب داشتم باهاشون حرف میزدم گفت که بهتره از این به بعد دیگه خونه نریم و بریم بیرون بچرخیم

ولی من خیلیی ناراحت شدمممم

حس میکنم داره از من فاصله میگیره و نسبت بهم سرد شده 

آخه همیشهه خودش نشتاق بود که بریم خونه و خب یه ذره شیطونی هم میکردیم😬😐

چیکار کنم به نظرتون؟، من به این شیطونی کردنامون معتاد شدمم 

دیروز داشتم بهش میگفتم که بریم خونه دلم برا شیطونیامون تنگ شده 

گفت که چرا اینجوری حرف میزنی😐😐زشتهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واقعا زشت بود این حرفی که زدی 

حداقل به روش نباید میاوردی🤦‍♀️

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

عجیبه🙄

ولی واقعا تو دوستی میرید خونه طرف شیطونی؟   چه دل و جرئتی

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مردا کلا زیاد مشتاق نمیشن خانم چنین حرفعایی بزنه من هشت ساله ازدواج کردم تا حالا به شوهرم نگفتم فک کنم از تمایلم بیفتن اگه زن رو مشتاق ببینن

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور