2777
2789
عنوان

بچه هااااا🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست
خب واقعا زشت بود این حرفی که زدی  حداقل به روش نباید میاوردی🤦‍♀️

قیلا هم همینطوری بوودم باهاش ولی همیشه خوشش میومد 

این دفعه گارد گرفت کلا و گفت بهتره کمتر به این موضوعا فکر کنی

بچه ها چرا اینجورین آخه پسرا

والله ذاتشون اینطوریه دیگه 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نگاه به تاپیک هات کردم و دیدم تو خیلی دم دستی، راحت بهت رسیده بابا یه نازی یه عطشی هنوز عقد نکردی رفتی خونش حالا هم انگار مجبوری داره میگیرتت 

یکم سفت باش مردا از زن های سخت و دست نیافتنی خوششون میاد نه اینا که دائم دمه دستن.

واقعا؟؟؟!🥺🥺دیگه چیزی نگم بهش یعنی؟

اره خودتو مشتاق نشون نده اینطوری بهت اعتمادم پیدا میکنه مردا فکرشون خرابه اگه مشتاق نشون یدی شک میکنن چطوز خودتو مجردی نگع ذاشتی 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
یه نگاه به تاپیک هات کردم و دیدم تو خیلی دم دستی، راحت بهت رسیده بابا یه نازی یه عطشی هنوز عقد نکردی ...

خودمم همین حس رو دارم متاسفانه 

کاش بمیرم من راحت شم 

نمیدونم چکار کنمم 

چطوری سفت باشم 

🥺🥺🥺

خودمم همین حس رو دارم متاسفانه  کاش بمیرم من راحت شم  نمیدونم چکار کنمم  چطوری سفت ...

وا برای اینجوری حرف میزنی.

حالا که اون ول کرده میگه بریم بیرون تو هم ول کن تو خودت مشتاق نشون نده و هی نشون نده میخوای تا اون بیاد سمتت نازتو بخره