2777
2789
عنوان

ازدواج

205 بازدید | 19 پست

دلم میخ است ازدواج کرده بودم حس میکنم آدم وقتی ازدواج میکنه چیزهایی رو تجربه میکنه که تو مجردی اصلا نمیشه تجربه کرد گذشته از میل جنسی و این حرفها میگم .

من چون تو زندگی با والدینم خیلی فقیر بودم و اونها هم خیلی سخت گیر تا وقتی جوون بودم مثلا ۲۵ سال اصلا  به ازدواج فکر نمیکردم . چون از خانوادم می ترسیدم ولی حالا که مستقل شدم سرکار میرم انواع و اقسام آدم ها مردها و پسرهای مختلف رو میبینم با خودم میگم کاش منم ازدواج کرده بودم . همیشه ترسی تو دلم بابت ازدواج بود اونم چون ما فقیر بودیم جهاز و این مزخرفات رو میگم 

ازدواج خوب نیس از مستقل بودنت لذت ببر باور کن پشیمون میشی

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به عنوان پسر میگم اگه کسی خوشتون میاد بهش ی جوری بفهمونید

از شخص خاصی خوشم نمیاد  وقتی میام سرکار انواع ادم ها رو میبینم با خودم میگم میشد منم ازدواج کرده بودم 

از شخص خاصی خوشم نمیاد  وقتی میام سرکار انواع ادم ها رو میبینم با خودم میگم میشد منم ازدواج کرد ...

دیگه مثل قدیم نیس صبر کنید براتون خواستگار بیاد 

کارشان ندونید شما پیش قدیم بشید 

او محل کارتون سعی کنید بیشتر ارتباط بگیرید

من یه دخترم نمیتونم پیش قدم بشم 

ای بابا کی گفته نمیتونی هیچ ایرادی نداره دختر به پسر پیشنهاد بده 

واقعا که جهان سوم اینجاست الان یکی ‌میاد میگه ادا روشن فکرارو در نیار😂 ولی حقیقته 

[QUOTE=301661452]ای بابا کی گفته نمیتونی هیچ ایرادی نداره دختر به پسر پیشنهاد بده  واقعا که جهان سوم اینجاست من هیچ وقت آدم سخت گیری نبودم دوست داشتم عشق رو تجربه کنم هر چند با هرکی خوش باشی همون عشقه

میدونین ازدواج به فقر و ثروت نیست، اگه همون وقتا یه فرد خوب و دلچسب که شرایطتون رو درک کنه پا پیش میذاشت، ازدواج میکردید ولی مشکل اینجاست که الان تناسب تو ازدواج دیگه نیست، هرکسی سعی میکنه با اولین نفری که فک میکنه بهش میاد ازدواج کنه و این روند اشتباه فک نکنم به این زودیا برچیده شه.

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز