2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 19 پست
میدونین ازدواج به فقر و ثروت نیست، اگه همون وقتا یه فرد خوب و دلچسب که شرایطتون رو درک کنه پا پیش می ...

اون موقع ها واقعا کسی نبود تو دانشگاه دوران ارشد چند نفر خوشم اومد ولی هیچ وقت پا پیش نذاشتن منم بیخیال شدم .

میدونین ازدواج به فقر و ثروت نیست، اگه همون وقتا یه فرد خوب و دلچسب که شرایطتون رو درک کنه پا پیش می ...

ولی بنظر من هست وقتی انقدر فقیر باشی که حتی لباس مناسب هم نداشته باشی سطحت میاد پایین هیچ کس نمیاد دورت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع ها واقعا کسی نبود تو دانشگاه دوران ارشد چند نفر خوشم اومد ولی هیچ وقت پا پیش نذاشتن منم بیخ ...

خب یه چیز دو طرفست دیگه،  چون خودمم مجردم واقعا نمیفهمم طرف مقابل به چی فک میکنه، یا خواستشون از زندگی و ازدواج چیه؟ یا اصلا به ازدواج فک میکنن؟

کلا سعی کنین واسه ازدواج تلاش کنید ولی زندگی و شادیتون رو بهش گره نزنید، داشتن خیلی چیزا خوبه ولی نمیشه آدم به همه خواسته‌هاش برسه، حتی طبیعی و عادی ترین خواسته‌ها....

ولی بنظر من هست وقتی انقدر فقیر باشی که حتی لباس مناسب هم نداشته باشی سطحت میاد پایین هیچ کس نمیاد د ...

ببینید شاید من یه نمونه باشم که برام هیچ فرقی نمیکرد یا حداقل وقتی عاشق شدم به بعدش فک نمیکردم که پول هست یا نیست، فقط میخواستم به اون خانم برسم، چون فک میکردم میتونم باهاش بسازم و ادامه بدم ، ولی الان که به شغل رسیدم و زمینه واسه ازدواجم فراهمه اصلا دیگه به ازدواج فکرم نمیکنم چون دیگه برام اهمیتی نداره.

ببینید شاید من یه نمونه باشم که برام هیچ فرقی نمیکرد یا حداقل وقتی عاشق شدم به بعدش فک نمیکردم که پو ...

شاید شما اینجور نبودید ولی خانواده که قبول نمی کرد بعد اینکه من یکی خودم الان با وجود اینکه میتونم برای خودم یه جهاز خوب بخرم ولی چنین کاری رو حماقت میدونم که هرچی پس انداز کردم بدم  جهاز انگار درطول زندگی قرار نیست هیچ وسیله زندگی به من اضافه شه رسم و رسومات مزخرف و دست وپاگیر تو زندگی ایرانیها مخصوصا خانمها که افتخارشون جهازشونه