2789
نه اون تعداد ک تو رفتی به سندروم نمیخوره  از قبل مگه سندردم داشتی؟استرس داری؟

مگه نگفتم تک کلاس زبان استرس گرفتم بعد دلم درد گرفت،اومدم خونه نتونستم دستشویی کنم چون ۴ساعت گذشته بود بعد از شام کامل که نه دستشویی کردم روز بعد صبح خوب بودم صبحونه خیار با پنیر خوردم نزدیک های ساعت ۱۱اینجوری شدمسردرد ،تاری دید و تا عصر رو زمین ولو بودم باقری و دمنوش تا شی بهتر شدم اسهالم داشتم روز دوم ۱۸بار دستشویی اسهال رفتم امروز فقط دوبار رفتم بعد یه بار مافم،بالای نافم،معدم😮‍🤣🤣این سندرومه،جز این تو کلاس روبه روی کلر بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من الان رفتم دکتر بدون ازمایش گفت عفونت روده  بدبختی یکی دوتا نیست مغزم نمیکشه دیگه حال روحیمم ...

ببخشید همین علائم منو داشتین تا خیالم راحت شه،سردرد و تاری دید نداشتین،استفراغ ندارم اصلا

مگه نگفتم تک کلاس زبان استرس گرفتم بعد دلم درد گرفت،اومدم خونه نتونستم دستشویی کنم چون ۴ساعت گذشته ب ...

باقری چیه خوردی😂تف

امروزم صبر کن بهتر نشدی برو دکتر 

بنظرم ویروسیه 

یهو حالت بد میشه ها آب بدنت رفته یه سروم بزنن شربتی آمپولی چیزی

چطو تحمل میکنی

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
باقری چیه خوردی😂تف امروزم صبر کن بهتر نشدی برو دکتر  بنظرم ویروسیه  یهو حالت بد میشه ه ...

کدوم حضرته می گن صبر اونو داری🤣🤣

قرصصصص🤣🤣🤣تند تایپ می کنم نمی فهمم چی مینویسم

کدوم حضرته می گن صبر اونو داری🤣🤣 قرصصصص🤣🤣🤣تند تایپ می کنم نمی فهمم چی مینویسم

عیوب بود انگار😁 دختر اگه حالت بد شد برو دکتر تا شب صبر کن بهتر نشدی برو 

بیجون میشی جلوشو نگیری 

شاید اسهال شدی کته ماست اینا بخور نوشابه مشکیم بخور 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
بعد ببخشید پدر شما روز اول چه علائمی داشت و الان حالش چطوره؟

کلا همین اعلائم شمارو داشت تقریبا دوروز کلا خوب نبود ولی روز سوم فقط احساس سستی و بی‌حالی داشت و معده درد کمتر دیگه علائم گاهی اوقات به صورت خیلی کم میاد ولی مثل روز اول نیست و تقریبا بهبود پیدا کردن دیگه با امروز میشه چهار روز 

کلا همین اعلائم شمارو داشت تقریبا دوروز کلا خوب نبود ولی روز سوم فقط احساس سستی و بی‌حالی داشت و معد ...

منم ولی امروز کمی دل‌درد دارم ولی خیلی بهترم،میگن عفونت رودس،گفتن ibsگرقتم😮‍💨😮‍💨شما دکتر رفتین،روز اول یه دفعه حالم بد شد

منم ولی امروز کمی دل‌درد دارم ولی خیلی بهترم،میگن عفونت رودس،گفتن ibsگرقتم😮‍💨😮‍💨شما دکتر رفتین،ر ...

نه ما دکتر نرفتیم بابام قبلا شرکت دارو کار میکردن خیلی تو زمینه های بیماری و اینها خوب هستن 

اره ایشونم خیلی یهویی صبح از خواب بیدار شدن و درد کم معده داشتن و بعدش دیگه خیلی زیاد شد و همراه با اسهال