2789

مسمومیته دیگه دستگاه گوارشت میکروبی شده برو دکنر و پودر ORs بریز تو اب خوردن

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یه هفته پیش اینجوری شدم  دکتر گفت عفونت روده تا دوسه روز قرص خوردم دیگه ادامه‌ندادم خودم ف ...

ببخشید بعد شما استفراغ نداشتین،سه روزه اینجوریم،روز اول تا عصر چشمام تار میدید و بلند می شدم احساس می کردم تو اسمونم

چه عجیب بابای منم دو روز همینجوری بود نکنه ویروسی چیزیه 

خالم خیاطه و با مردم ارتباط داره می یه ویروسه،اما من از خونه بیرون نرفتم تو کلاس زبان بر اثر استرسراینجوری شدم میگم نکه ibsباشه

خالم خیاطه و با مردم ارتباط داره می یه ویروسه،اما من از خونه بیرون نرفتم تو کلاس زبان بر اثر استرسرا ...

نمیدونم شاید از اونجا گرفتی البته بابای منم بعد از یک عصبانیت و استرس اینجوری شد شاید چون تو حالت استرس بدن سیستم ایمنیش ضعیف میشه اونجا خودشو نشون میده 

دقیقا اونم علايم شما رو داشت 

نمیدونم شاید از اونجا گرفتی البته بابای منم بعد از یک عصبانیت و استرس اینجوری شد شاید چون تو حالت اس ...

بعد ببخشید پدر شما روز اول چه علائمی داشت و الان حالش چطوره؟

من یه هفته پیش اینجوری شدم  دکتر گفت عفونت روده تا دوسه روز قرص خوردم دیگه ادامه‌ندادم خودم ف ...

می دونین چیه نمی دونم از دست گوگل چیکار به سه چیز مشکوکم،عفونت روده،ibs و سرطان نمی دونم کدومه همه ی علائمم تو اینا هست😂