2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوروزه بچه منم اسهاله گلاب ب روتون فکر کنم ویروس جدیده

خاله ی من خیاطه و با مردم در ارتباطه به قول کوردی ما یَه وِشمِگَ،بچتون بیرون نرفته،یا به چیزی مشکوک نیستین

خاله ی من خیاطه و با مردم در ارتباطه به قول کوردی ما یَه وِشمِگَ،بچتون بیرون نرفته،یا به چیزی مشکوک ...

چرا مهمونی بودیم دندون پزشکی هم روز قبل از اینکه حالش بد شه رفتیم‌....

من لایک نکن ترین کاربر این سایتم💁🏻‍♀

مامان منم گرفته 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
ویروس جدیده

خآله ی منم میگه،من تو کلاس زبان در اثر استرس دل‌درد گرفتم،جز این روبه روی کلر بودم،تو خونه هم فرداش خوب بودم خیار خوردم بعد ساعت ۱۱ اینجوری شدم

روز اول  سرگیجه،تاری دید نداشت

نمی دونم ازش نپرسیدم 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
خآله ی منم میگه،من تو کلاس زبان در اثر استرس دل‌درد گرفتم،جز این روبه روی کلر بودم،تو خونه هم فرداش ...

من گرفته بودم فقط 1بار اسهال شدم روزای آخر زده بود به معدم اولش سینه دردو سرفه داشتم با بدن درد

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
چرا مهمونی بودیم دندون پزشکی هم روز قبل از اینکه حالش بد شه رفتیم‌....

ببخشید من زیاد سوال می پرسم،ناف و بالای نافش وتا کنار معدش درد نمی کنه،هربار یکی از این قسمتمام درد می کنه

من گرفته بودم فقط 1بار اسهال شدم روزای آخر زده بود به معدم اولش سینه دردو سرفه داشتم با بدن درد

نه من روز اول کم ، روز دوم به حدی حالم بد بود ۱۸بار اسهال آبکی داشتم،امروز فقط ۲ بار دستشویی رفتم

سرگیجه،تاری دید چی

نه تا حالا نگفته سرم گیج میره ،ماه پیش هم به قدر حالش بد بود اسهال استفراغ شدید چندبار دکتر بردمش تا مرز بستری شدنم پیش رفت اونم ویروس بود 

نه من روز اول کم ، روز دوم به حدی حالم بد بود ۱۸بار اسهال آبکی داشتم،امروز فقط ۲ بار دستشویی رفتم

برو دکتر بهت دارو بده سرمم بهت میده ی روزه اوکی میشی