2789

مسمومیته دیگه دستگاه گوارشت میکروبی شده برو دکنر و پودر ORs بریز تو اب خوردن

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه هفته پیش اینجوری شدم  دکتر گفت عفونت روده تا دوسه روز قرص خوردم دیگه ادامه‌ندادم خودم ف ...

ببخشید بعد شما استفراغ نداشتین،سه روزه اینجوریم،روز اول تا عصر چشمام تار میدید و بلند می شدم احساس می کردم تو اسمونم

چه عجیب بابای منم دو روز همینجوری بود نکنه ویروسی چیزیه 

خالم خیاطه و با مردم ارتباط داره می یه ویروسه،اما من از خونه بیرون نرفتم تو کلاس زبان بر اثر استرسراینجوری شدم میگم نکه ibsباشه

خالم خیاطه و با مردم ارتباط داره می یه ویروسه،اما من از خونه بیرون نرفتم تو کلاس زبان بر اثر استرسرا ...

نمیدونم شاید از اونجا گرفتی البته بابای منم بعد از یک عصبانیت و استرس اینجوری شد شاید چون تو حالت استرس بدن سیستم ایمنیش ضعیف میشه اونجا خودشو نشون میده 

دقیقا اونم علايم شما رو داشت 

نمیدونم شاید از اونجا گرفتی البته بابای منم بعد از یک عصبانیت و استرس اینجوری شد شاید چون تو حالت اس ...

بعد ببخشید پدر شما روز اول چه علائمی داشت و الان حالش چطوره؟

من یه هفته پیش اینجوری شدم  دکتر گفت عفونت روده تا دوسه روز قرص خوردم دیگه ادامه‌ندادم خودم ف ...

می دونین چیه نمی دونم از دست گوگل چیکار به سه چیز مشکوکم،عفونت روده،ibs و سرطان نمی دونم کدومه همه ی علائمم تو اینا هست😂