2777
2789
عنوان

با وزن ۵۷ چرا باز شیکم پهلوعه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 28 پست
تو مشکل داری به همه میگی بیا خصوصی؟ نکنه مردی تو یه تاپیک دیگه هم سریع به استارتر گفتی بیا پیوی😏

دقیقا 

یکی از کاربرها تو همین تاپیک  به کاربر دیگه ای خیلی خوب راهنمایی کرد و گفت چه حرکت ورژیمی بره  ،بعد ایشون نمیدونم چی میخاد بگه که تو اینجا نمیتونه وحتما باید ببره پی وی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام دادم اینا رو پلانک و چندتا دیگ رو هم پروانه و...

زیاد باعث میشه بدنت خیلی کار نکنه باید اینارو زیاد انجام بدی نگاه شکمت نکن فقط اینارو انجام بده قول میدم تو ی ماه عالی میشی من خودم انقدررر چاق بودم الان باربیم🥲😂

نه با یه کاربر دیگه که گفت بیا پی وی 

واییی میدونم تو تاپیک های منم کم نبوده خودم مربی ورزشم بعد میاد تو تاپیک ها ک راهنمایی میکنم میگه بیاین پیوی تاپیکمم میترکونه

واییی میدونم تو تاپیک های منم کم نبوده خودم مربی ورزشم بعد میاد تو تاپیک ها ک راهنمایی میکنم میگه بی ...

همون 

جالبه شما راهنمایی کردی وتمام .

ایشون نمیدونم چی میخاد بگه که اینجا نمیشه وتو چندتا تاپیک به استارتر میگه بیا پی وی