2777
2789

خانما من اواسط این ماه پانکچر دارم، فعلا سری اول آمپولا و داروهامو داده بهم، دو روز بعد میرم سونو ببینم چن تا تخمک دارم.

یخورده از پروسه ivf میترسم و استرس دارم.بخصوص از هایپر شدن و آب آوردن شکمم خیلی میترسم.

شرایطمو میگم براتون

۲۷ سالمه.ذخیره۴.۱ همه چیمم کاملا نرمال تنبلی هم ندارم.

قد و وزنمم کاملا متناسب.

مشکل همسرم هستش با مورفولوژی ۱ درصد تحرک a5 و b35 با تعداد ۱۴۴ملیون

به نظرتون امیدی هست؟

من از هایپر شدن خیلی میترسم😟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

هیچکسی تجربه ای نداره؟

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اول از همه امیدت به خدا باشه و سعی کن استرس رو از خودت دور کنی آب آوردن شکم هم واسه همه پیش نمیاد نمی دونم دلیلش هم چیه من فکر نمی‌کنم کسی ناامیدتر از بوده باشه ، روز انتقال جنین همین حرف شما رو به دکتر گفتم .که امیدی هست ؟ و دکتر خیلی راحت گفت آره چرا امیدی نیست اگر امیدی تو این کار نبود ما دکترها رو این کارها رو انجام نمی دادیم من فقط سه تا جنین داشتم دوتاش انتقال داده شد و نتیجه اش هم مثبت شد خداروشکر

میگن بعد پانچر شوری بخوری و سفیده تخم مرغ منم منتظرم پریود بشم برم برا پانچر

کاش یه راهی بود یه آمپولی چیزی که بزنیم هایپر نشیم انقده استرس دارم ک نگو.

میگن شکم مث ۹ ماهه ها میشه اینطوری ک همه میفهمن

سلام عزیزم اول از همه امیدت به خدا باشه و سعی کن استرس رو از خودت دور کنی آب آوردن شکم هم واسه همه پ ...

خداروشکر.تک قلو شد یا دوقلو؟

هایپر شدین؟

دو قلو شد یه دختر یه پسر ،نه هایپر نشدم میگم که این موارد واسه همه پیش نمیاد

خداروشکر عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم ، باردار که شدین باقی دوران بارداریتون طبیعی و بدون مشکل بود یا باید تا چندین ماه همش آمپول میزدین باز؟

خداروشکر عزیزم ببخشید زیاد سوال میپرسم ، باردار که شدین باقی دوران بارداریتون طبیعی و بدون مشکل بود ...

خواهش میکنم عزیزم ،تا چند ماه شیاف و آمپول به پشتم میزدم اونا رو که دکتر قطع کرد آمپول دور ناف زدم فکر کنم تقریبا تا ماه های آخر

خواهش میکنم عزیزم ،تا چند ماه شیاف و آمپول به پشتم میزدم اونا رو که دکتر قطع کرد آمپول دور ناف زدم ف ...

پس هستش تا آخر...

باشه ممنونم ازتون خدا بچه هاتونو نگه داره

خواهش میکنم عزیزم ،تا چند ماه شیاف و آمپول به پشتم میزدم اونا رو که دکتر قطع کرد آمپول دور ناف زدم ف ...

به غیر از آمپول هایی که باید میزدم نه هیچ مشکل دیگه ای نبود خیلی طبیعی مثل بقیه ، استراحت هم داشتم

سلام گلی نگران نباش چیزی نیست

خیلی استرس دارم