شده از این نذر حاجت گرفته باشید یا دیدید کسی حاجت بگیره؟ من شنیدم میگن این نذر رد خور نداره و حتما حاجت میگیری من تاحالا خیلی نذر کردم و چله عاشورا برداشتم ولی ب خاستم نرسیدم این آخرین نذریه ک میکنم فقط نمیدونم راسته ک میگن جواب میگیری یا نه🤦♀️
۴۰ تا دونه سیب ب نیت شهید جهانیاری و شهید ابراهیم هادی باید نذر کنید
قبل حاجت گرفتن یابعدش نذرتو عدا کنی؟
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۴۰ تا دونه سیب ب نیت شهید جهانیاری و شهید ابراهیم هادی باید نذر کنید
منم حاجت گرفتم ولی اصن 40تا سیب نیست هرچقد که در توانت هست میگیری من نذر کردم و تا موقعی که یه حاجتم رسیدم روزی 100تا صلوات برای شادی روح شهید جهانیاری میفرستادم بعد دو هفته به حاجتم رسیدم دو سه کلیو سیب خریدم با شکلات پاکت کردم دادم به بچه های کار
فک کنم بعدش باشه من ک میخام روز تاسوعا یا عاشورا نذرمو بدم نمیدونم جواب میگیرم یا نه
انشالله جواب میگیری
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خب قبلش یا بعد حاجت؟ به کس خاصی باید داد ؟ برای هر دو با هم 40تا ؟
فک کنم فرقی نداشته باشه قبلش یا بعدش و واسه کس خاصی هم نیستش میتونید ب هرکسی بدید بله هردو باهم ۴۰ تا و اگه خودتونم بخواین و در توانتون باشه میتونید بیشترش کنید